fbpx

Αντρέας Μήτρος: Από τα 9 του χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα πιο δυνατά διαφημιστικά σποτ!

Αντρέας Μήτρος: Από τα 9 του χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα πιο δυνατά διαφημιστικά σποτ!

Τον Αντρέα Μήτρο τον γνωρίζετε όλοι σχεδόν από μικρό. Όχι προσωπικά αλλά μέσω διαφημιστικών σποτ γνωστών εταιριών στη τηλεόραση, που τα περισσότερα αγαπήθηκαν. Αυτό τον καιρό θα τον δείτε σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας αλλαντικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανδρέας Φάλας: 20 χρόνια στο modeling και δεν του φαίνεται καθόλου!

 

Ο Αντρέας πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ και γενικά ασχολείται με τον χώρο του modeling από τα εννιά του χρόνια: «Όλα άρχισαν από μια φίλη που ήταν σε πρακτορείο και πήρε και μένα. Οι γονείς συμφώνησαν και όλα καλά. Στα 16 μου έκανα την πρώτη μου μεγάλη δουλειά σε σόλο διαφήμιση σοκολατούχου γάλατος».

 

 

Σήμερα είναι 24χρονών και παράλληλα με τη δουλειά του σπουδάζει παιδαγωγικά και ψυχολογία ενώ έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις: «Ήθελα να τελειώνω με τον στρατό για να έχω τη ζωή μπροστά μου καθαρή» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Όμως ο Αντρέας δεν είναι μόνο μοντέλο: «Είμαι και επαγγελματίας χορευτής. Χορεύω σε event, νυκτερινά μαγαζιά και κλάμπ, σε Αθήνα και νησιά. Παράλληλα ασχολούμαι ως instructor σε ομαδικά σε γυμναστήριά. Μαζί με το modeling αυτή είναι η δουλειά μου» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Όποιος γνωρίσει τον Αντρέα από κοντά αμέσως θα καταλάβει αμέσως ότι είναι ένας πρόσχαρος και ανοικτός άνθρωπος, χαρακτήρας που προφανώς τον οφείλει στη νησιώτικη καταγωγή του: «Η μητέρα μου είναι από τη Μύκονο και ο πατέρας μου από τη Κω» αποκαλύπτει ο ίδιος και χαμογελάει επιβεβαιώνοντας τον πρόσχαρο χαρακτήρα του.

 

 

Ζει στην Αθήνα αλλά δεν παραλείπει να επισκέπτεται τα νησιά των γονιών του! Στην Αθήνα βέβαια η μέρα είναι αρκετά γεμάτη. Πως είναι όμως μια μέρα του Αντρέα Μήτρου;

 

 

«Καθημερινά ξυπνάω σχετικά πρωί γύρο στης 9. Πάντα πρωινό, ντουζάκι και μετά θα φύγω για της υποχρεώσεις της μέρας και περίπου στις πέντε το απόγευμα πάω για προπόνηση στο γυμναστήριο. Προσπαθώ να προπονούμαι τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εκεί προπονούμαι με βάρη σε συνδυασμό με αερόβιο γιατί θέλω το αποτέλεσμα μου είναι κάπου στην μέση, λόγω της δουλειάς».

 

 

Κάνεις κάποια διατροφή; «Προσέχω και τρώω και σε συγκεκριμένες ώρες , αλλά δεν στερούμε , έχω στερηθεί πολύ στο παρελθόν λόγο του modeling δεν το θέλω και τώρα» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Ποια είναι όμως τα σχέδια του Αντρέα για το μέλλον; «Να πάρω το πτυχίο μου είναι το πρώτο που θέλω και είμαι πολύ κοντά να το πετύχω. Θέλω ακόμα να συνεχίσω την γυμναστική γιατί είναι ένας τρόπος ψυχοθεραπείας για εμένα και να κάνω πολλά ταξίδια» εξηγεί προκαλώντας παράλληλα και την επόμενη ερώτηση:  Σου αρέσουν δηλαδή τα ταξίδια; «Πολύ, είναι ίσως κάτι που δεν θα βαριόμουν ποτέ να ταξιδεύω»

 

 

Όμως έχει άλλα χόμπι ο Αντρέας; «Σινεμά και θέατρο μου αρέσουν πολύ και διαβάζω. Μου αρέσει η λογοτεχνία και συγκεκριμένα ποιητές όπως ο Εγγονόπουλος, Πολυδούρη, Καριωτακης».

 

 

Ο Αντρέας πάντως αν και περιζήτητος δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό είναι ελεύθερος!