fbpx

Αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο μπορείς να γίνεις …sex machine!

Αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο μπορείς να γίνεις …sex machine!

Θες να είσαι sex machine και να τις τρελαίνεις όλες; Οι περισσότεροι άντρες αυτό θέλουν  όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να τηρείς κάποια …προσόντα και όχι τόσο στον «μικρούλη» που πάει το μυαλό σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η στάση για να φέρεις πιο γρήγορα σε οργασμό!

 

Για να γίνεις sex machine θα πρέπει να έχεις τον κατάλληλο σωματότυπο όπως ερεύνησαν και βρήκαν αμερικανοί επιστήμονες που έκαναν τη σχετική έρευνα.

 

 

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine έδειξε πως όσοι άνδρες γυμνάζονται έχουν πολύ καλύτερες αποδόσεις στο σεξ σε σχέση με εκείνους που κάνουν μια πιο καθιστική ζωή.

 

Η ίδια έρευνα έδειξε πως οι άντρες που αθλούνται για τουλάχιστον μια ώρα στο γυμναστήριο έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι ενώ κερδίσουν «πόντους» εκείνοι που κάνουν και τις ειδικές ασκήσεις για σεξ. Οι ασκήσεις που είναι γνωστές ως ασκήσεις Kegel παίζουν καθοριστικό ρόλο. Τι είναι αυτές; Ασκήσεις που γυμνάζουν τους μυς της λεκάνης και βοηθούν τους άντρες να έχουν καλύτερο έλεγχο της στύσης τους.

Ακόμα και να τα κάνεις όλα αυτά ο σωματότυπος σου παίζει ρόλο και συγκεκριμένα το ύψος σου όπως ανακάλυψε έρευνα Ούγγρων επιστημόνων έδειξε πως οι κοντοί άντρες είναι πολύ καλύτεροι στο σεξ. Τα στοιχεία απέδειξαν πως οι άντρες με χαμηλότερο ύψος έχουν περισσότερες ερωτικές επαφές από τους ψηλότερους άντρες. Αυτό που λέμε μικρός στο μάτι…