fbpx

Αν είσαι ωραίος και δεν κάνεις σεξ τότε σίγουρα κάνεις αυτά τα 5 λάθη

Αν είσαι ωραίος και δεν κάνεις σεξ τότε σίγουρα κάνεις αυτά τα 5 λάθη

Είσαι ένας ωραίος άντρας ψηλός με ωραίο σώμα πρόσωπο και τέλειες αναλογίες όμως σεξ δεν κάνεις και όταν σου τύχει είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και μάλιστα με γυναίκες που δεν πολυγουστάρεις…

Και το χειρότερο βλέπεις κάτι άλλους κοντούς και άσχημους χωρίς σώμα και με αρχή φαλάκρας να αλλάζουν γυναίκες σαν τα πουκάμισα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 12 tips για να γίνεις ο πιο γοητευτικός άντρας και να κερδίσεις πολλά

 

Τι μπορεί να φταίει;

Μη κολλάς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετούς όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι.

Διάβασε μερικές εκδοχές και σύγκρινε με τον εαυτό και τη συμπεριφορά σου:

 

 

  1. Κολλάς στην …κίνηση

Και φυσικά δεν εννοούμε την κυκλοφοριακή κίνηση αλλά αυτή που περιμένει η γυναίκα δηλαδή να πάρεις την πρωτοβουλία να κλιμακώσεις τη γνωριμία και να κάνεις την κίνηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που συχνά έχουν οι ωραίοι άνδρες τους κάνει να μην κάνουν επίμαχη κίνηση. Έχουν συνηθίσει σε αρκετές περιπτώσεις οι γυναίκες να είναι αρκετά άμεσες μαζί τους ώστε αν μία γυναίκα δείχνει πράσινο φως αλλά όχι με εμφανές τρόπο να μην το αντιλαμβάνονται και να αφήνουν τη γνωριμία στάσιμη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γυναίκα αρχικά να αναρωτιέται γιατί και καθώς περνά η ώρα ή ο καιρός να χάνει την υπομονή της και να ξενερώνει.

 

  1. Δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις

Αρκετοί ωραίοι άνδρες δεν έχουν μάθει να φλερτάρουν επειδή έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν ενδιαφέρον από τις γυναίκες χωρίς να προσπαθήσουν. Τα όμορφα κορίτσια δεν προσπαθούν πολύ. Δε χρειάζεται να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους για να είναι αρεστές και δημοφιλείς. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με τους όμορφους άνδρες. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για να νιώσει έλξη μία γυναίκα για αυτούς. Αυτό από τη μία είναι θετικό από την άλλη τους βάζει σε μία διαδικασία να μη χρειάζεται να προσπαθούν. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να μάθουν να φλερτάρουν ή να γίνουν πρόκληση.

 

 

  1. Έχεις υπέρμετρη αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση μετράει και δίνει πόντους. Ωστόσο η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση μπορεί να παρερμηνευτεί ως έπαρση αλαζονεία και ναρκισσισμός. Αυτά τα τρία δεν αρέσουν στις γυναίκες. Οπότε μη γίνεσαι ωραιοπαθής και με μέτρο τα αστεία ή τα σχόλιά σου για την εμφάνιση. Τα έχεις συνηθίσει μετράει η εμφάνιση και μάλιστα πολύ το έχεις καταλάβει σίγουρα αυτό αλλά δεν νοιάζονται μόνο για αυτό όλες οι κοπέλες. Ούτε σκοπός σου σε μία γνωριμία είναι να κερδίσεις το κομπλιμέντο αλλά να κάνεις σεξ με τη γυναίκα που φλερτάρεις.

 

 

  1. Πάσχεις στην εμφάνιση

Όχι στη σωματική αφού είσαι όμορφος άντρας αλλά πάσχεις στιλιστικά. Η γενικότερη εμφάνιση σου δίνει προβάδισμα και είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να νιώσει μία γυναίκα έλξη είναι ιδανικό για παιχνίδι σε κλαμπ. Ωστόσο το να στηρίζεσαι μόνο σε αυτή και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να την επιδεικνύεις είναι κάτι που οι γυναίκες θα το μεταφράσουν ως ανασφάλεια ή ανεπαρκές προσόν από μόνο του σε μερικές περιπτώσεις.

 

 

  1. Δεν …παίζεις …επίθεση

Δεν προσεγγίζεις πρώτος και αυτό είναι και ο σημαντικότερος λόγος που ένας ωραίος άνδρας δεν έχει τον αριθμό των επιτυχιών που πιστεύει ότι του αξίζει. Δεν κάνει την πρώτη κίνηση. Δε θα πλησιάσει μία γυναίκα που του αρέσει. Έτσι”,” οι γυναίκες που γνωρίζει περιορίζονται σε αυτές που θα τον προσεγγίσουν. Ακόμα και αν ο αριθμός αυτών είναι αρκετά ικανοποιητικός ο άνδρας αυτός δεν επιλέγει ποιες γυναίκες θα έχει στη ζωή του.