fbpx

Αν σου ανακοίνωσε τον χωρισμό με μήνυμα στο κινητό, δες τι πρέπει να κάνεις!

Αν σου ανακοίνωσε τον χωρισμό με μήνυμα στο κινητό, δες τι πρέπει να κάνεις!

Και ξαφνικά ήρθε το μήνυμα που σου λέει ότι «θέλει χρόνο»… ότι «πνίγεται»… ότι θέλει… και βασικά δεν ξέρει τι θέλει αλλά εσύ το πιάνεις και καταλαβαίνεις ότι σε χωρίζει.

Τι κάνεις;

Αν η πρώτη αντίδραση σου είναι να την καλέσεις και να αρχίσεις τα κλαψουρίσματα, καλύτερα να μη το κάνεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε. Βάλε ένα πότο ή κάνε μερικές ασκήσεις, ότι θέλεις για να εκτονωθείς και να ηρεμήσεις. Με δυο  λόγια δώσε χρόνο στο μυαλό σου να σκεφτεί αλλά άσε και εκείνη να …βράζει στην αγωνία της για την αντίδραση σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 14 σημεία που δείχνουν ότι δέχεσαι bulling από την «καλή» σου

 

Μη μιλήσεις με τον κολλητό. Μη μιλήσεις με κανέναν. Ο καλύτερος σύμβουλος αυτή τη στιγμή είναι μόνο το ήρεμο μυαλό σου και γι αυτό …ηρέμησε το για ώρα. Άκου μουσική και χαλάρωσε.

Αφού λοιπόν περάσει μια ώρα, περίπου, τότε μπορείς να αντιδράσεις και να της δώσεις την απάντηση που περιμένει βράζοντας στο ζουμί της.

Απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Στείλε ένα μήνυμα που θα λες απλά ότι αν θέλει να σε χωρίσει να σου το πει κατάμουτρα και όχι μέσω μηνύματος.

Το πιθανότερο είναι να δεχτεί την πρόσκληση και να κλείσετε ραντεβού για να σε χωρίσει αυτοπροσώπως!

Αν πράγματι θέλει να σε χωρίσει, τότε θα το κάνει στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και όλα θα είναι τελειωμένα.

Αν όμως μέσα της κρύβεται η έλξη της για σένα και κάποια λάθη των δυο σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ετοιμάσου για μια μεγάλη και ειλικρινή συζήτηση που σίγουρα θα καταλήξει σε μια πιο δυνατή σχέση.