fbpx

Αν σου αρέσουν οι ταινίες κατασκοπίας το ρολόι του James Bond είναι το ιδανικό δώρο

Αν σου αρέσουν οι ταινίες κατασκοπίας το ρολόι του James Bond είναι το ιδανικό δώρο

«Seamaster Diver 300M Έκδοση 007»: Το συγκεκριμένο μοντέλο της Omega είναι «ένα από τα πιο άνετα πράγματα που μπορείς να φορέσεις στο χέρι σου», σύμφωνα με τον κατεξοχήν αρμόδιο, τον Daniel Craig. Έχοντας φορεθεί από τον «κατάσκοπο» στην ταινία No Time To Die, το ρολόι διαμέτρου 42 mm σχεδιάστηκε με βάση στρατιωτικές ανάγκες – αλλά θα αποδώσει εξίσου καλά και κατά τις καθημερινές αποστολές μας. Η χρήση του τιτανίου 2ου βαθμού, προσδίδει στην κάσα μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης, ενώ το μπρασελέ από πλέγμα τιτανίου προσφέρει εμφάνιση και αίσθηση που δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου ρολογιού OMEGA.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο στιλάτος άντρας φαίνεται από τα παπούτσια – Μάθε τους πως θα είσαι στιλάτος!

 

Μια προσεκτική ματιά στο «τροπικό» καφέ καντράν με τη vintage αισθητική, αλλά και στη στεφάνη του ρολογιού μας κάνει να δούμε ότι και τα δύο είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και αυτά είναι που δίνουν το στοιχείο του «κλασικού» στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο πίσω μέρος της κάσας βλέπουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες του 007 που κάνουν αυτό το σχέδιο ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των ταινιών του εμβληματικού χαρακτήρα του πράκτορα Bond. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά ρολόγια της χρονιάς, το οποίο αποτελεί ένα statement piece που θα λατρέψει κάθε θαυμαστής του James Bond.

 

 

«Όταν σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο κομμάτι είχαμε στο μυαλό μας μία δημιουργία ελαφριά, χρηστική και κομψή. Κάτι που θα φορούσε ένας άνθρωπος της δράσης όπως ο Bond», εξήγησε ο Craig και παρατηρώντας προσεχτικά τις military λεπτομέρειες του «Seamaster Diver 300M Έκδοση 007» αντιλαμβανόμαστε την αρμονία ανάμεσα σε ένα σύμβολο status αλλά και σε ένα ρολόι που κανείς άντρας δεν θα θέλει να βγάλει από πάνω του όποιο και αν είναι το lifestyle του, όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητά του. Το ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι μόνο «αυτό που θα φορούσε ο James Bond» αλλά ένα κομμάτι σαν αυτό που θα φορούσε ο καθένας με δυναμική προσωπικότητα και ξεχωριστό στυλ.