fbpx

Αν στην πέφτει η προϊσταμένη σου, αυτή είναι η χειρότερη κίνηση σου !

Αν στην πέφτει η προϊσταμένη σου, αυτή είναι η χειρότερη κίνηση σου !

Το ξέρεις ότι είσαι ένας ωραίος και γυμνασμένος άντρας,, το ίδιο όμως ξέρει και η προϊσταμένη σου και σε θέλει απεγνωσμένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι νέοι μπαμπάδες μαγνητίζουν τα βλέμματα και όχι μόνο !

 

Η θέση είναι σου είναι δύσκολη και σίγουρα πρέπει να ξεφύγεις με πολύ τάκτ και σίγουρα το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να ενδώσεις στο πέσιμο και να συρθείς στο κρεβάτι της.

Είναι από αυτές τις ιδέες που μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους για να πούμε σε κάποιον ότι είναι πραγματικά μια κακή ιδέα. Πολύ κακή ιδέα είναι σίγουρα αν το κάνεις επειδή η προϊσταμένη σου την πέφτει από τη μια και σε κατσαδιάζει από την άλλη.

Δηλαδή λες θα της κάνω τη σεξουαλική χάρη μερικές φορές αν και δεν γουστάρω, για να ηρεμήσει.

Λάθος φίλε μου γιατί μόλις κόψεις τις επισκέψεις στο κρεβάτι της μπορεί να βρίσκεσαι πιο συχνά στο γραφείο της για κατσάδα ή ακόμη και έξω από την πόρτα της εργασίας σου. Εδώ πολλές φορές σταματάμε να ελκόμαστε από γυναίκες που γουστάραμε παλαιότερα, σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι να τραβήξει αυτό το βιολί με την τσουράπω αν δεν πολυγούσταρες από την αρχή.

Πραγματικά συνταγή για καταστροφή. Ε βλακεία , ακούγεται πιο ωραίο αυτό το τελευταίο στα αγγλικά. Τελος πάντων κατάλαβες τι θέλω να πω.

Ας πάμε τώρα στα δύσκολα. Έχεις μια γυναικάρα για αφεντικό και υπάρχει και μια χημεία μαζί της. Τόση ώρα που περνάτε μαζί ευκαιρίες υπάρχουν να κάνεις κίνηση. Ακόμη καλύτερα μπορείς να τις δημιουργήσεις, μένοντας πχ πιο αργά να βοηθήσεις σε κάτι. Τώρα βέβαια σου δίνω ιδέες και δεν πρέπει γιατί τα ειδύλλια στο χώρο εργασίας όλοι λένε ότι είναι κακή ιδέα, πόσο μάλλον με το αφεντικό σου.  Βασικά είναι ο ορισμός του ”ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο”. Γιατί είτε το τελειώσεις κάποια στιγμή εσύ είτε το τελειώσει αυτή, το επαγγελματικό σου μέλλον μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες. Ακόμα και αν το τελειώσει αυτή, μπορεί να σε απολύσει, φοβούμενη τη συμπεριφορά σου στο χώρο εργασίας, δηλαδή ότι θα προσπαθείς να την εκθέσεις επαγγελματικά ή ακόμα χειρότερα να την ανταγωνιστείς.

Στην περίπτωση που τη χωρίσεις εσύ, η συμπεριφορά της θα αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με την τσουράπω πιο πάνω, δηλαδή θα σου κάνει το βίο αβίωτο. Αυτό βέβαια αν δεν πας στην επόμενη του χωρισμού στη δουλειά και βρεις τα πράγματά σου σε μια κούτα, δίπλα στα σκουπίδια. Αλλά και κατά τη διάρκεια της σχέσης θα υπάρχουν πολλά προβλήματα, ακόμα και αν πηγαίνει τέλεια. Οι άντρες συνάδελφοι θα πετάνε πρόστυχα υπονοούμενα και οι γυναίκες θα ζηλεύουν. Όλοι θα σου λένε ότι λόγω της σχέσης έχεις ευνοϊκή μεταχείριση, είτε έμμεσα, είτε στα μούτρα σου. Καλύτερα ας μην αναφερθούμε για το κουτσομπολιό που θα πέφτει. Επίσης μπορεί το αφεντικό σου να έχει και αυτή αφεντικό. Άλλα μπερδέματα εκεί. Γιατί αν γουστάρεις εσύ το αφεντικό σου, νομίζεις ότι το αφεντικό της δε θα θέλει και αυτός; «Εσύ είσαι ο Γεωργίου από το τμήμα προμηθειών;». Με ύφος «δε σε βλέπω να κρατάς πολύ τη δουλειά σου μπάσταρδε». Σου δίνει ψωμί ο  άνθρωπoς και εσύ του καβαλάς τον ευσεβή του πόθο; Δεν αναφέρομαι καν στο σενάριο η προϊσταμένη να είναι δεσμευμένη, παντρεμένη κτλ. Οι πιθανότητες να το μάθει ο σύντροφος αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς οι καλοθελητές θα είναι άπειροι. Εντωμεταξύ επειδή καταλαβαίνεις ότι βάσει της επαγγελματικής εξέλιξης, το αφεντικό σου θα είναι το λιγότερο 2-3 χρόνια μεγαλύτερη, οι πιθανότητες να έχει φτιάξει την προσωπική της ζωή, είναι πολύ μεγάλες. Καλή δουλειά, καλό σπίτι, καλό αυτοκίνητο και ένα καλό παιδί. Αλλά οι σχέσεις αυτές πολλές φορές είναι τόσο μικροαστικές και συμβατικές, γεμάτες συμβιβασμούς, που σπάνια είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αυτό που θέλει μια τέτοια γυναίκα ίσως είναι κάποιος άντρας με τόλμη. Τι πιο τολμηρό από να την πέσεις στο αφεντικό σου ρισκάροντας  όχι μόνο μια χυλόπιτα αλλά και μια απόλυση χωρίς συστάσεις;

Θα πει κάποιος εδώ, γιατί δεν γίνεται να το κάνουμε μερικές φορές και ούτε γάτα ούτε ζημιά; Ή κάποιος άλλος ρομαντικός να ψάξει αλλού δουλειά ή να πάει σε άλλο τμήμα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σχέση; Μωρέ όλα γίνονται αλλά όλα αυτά σε έναν ιδανικό κόσμο. Πάντως πιο πιθανό μου φαίνεται το δεύτερο γιατί με το πρώτο σενάριο κάθε φορά θα είναι η τελευταία μέχρι να είναι η τελευταία  σου μέρα στη δουλειά.