fbpx

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα tips για να ….ρίξεις ακόμα και δύο μαζί στο γυμναστήριο!~

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα tips για να ….ρίξεις ακόμα και δύο μαζί στο γυμναστήριο!~

Φλερτάροντας στο γυμναστήριο, θα χρειαστεί να είσαι δημιουργικός (όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση βέβαια) αλλά το γυμναστήριο είναι ο χώρος σου και είσαι σίγουρα πιο άνετος και επομένως πρέπει να βρίσκεις έξυπνους τρόπους για φλερτ!

Μπορείς να βρεις πολλές αφορμές, για να μιλήσεις σε μια γυναίκα στο γυμναστήριο. Να την βοηθήσεις να φτιάξει την θέση της σε κάποιο όργανο, να της δώσεις κάποια συμβουλή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αξίζει να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

 

Μπορείς να σχολιάσεις πόσο δυνατή είναι ή να κάνεις κάποιο σχόλιο που θα την κάνει να αισθανθεί ωραία και να βρει κίνητρο. Μπορεί ακόμα να την πέσεις και στις δύο, αν είναι φίλες και προπονούνται μαζί!

Δες λοιπόν ποια είναι τα καλύτερα tips για να την πέσεις όμορφα και ωραία:

 

 

  1. Ζήτα βοήθεια

Δεν χρειάζεται να πας δίπλα της να κάνεις τις ασκήσεις σου, ούτε βέβαια να βγάζεις κραυγές και αγκομαχητά. Εννοείται, ότι φλερτάροντας στον χώρο του γυμναστηρίου, δεν θα πρέπει να την ακολουθείς «τυχαία», λέγοντας ότι δήθεν έχεις το ίδιο πρόγραμμα προπόνησης. Μπορείς πολύ απλά να ζητήσει βοήθεια σε μια άσκηση… Τώρα πως μπορεί να σε βοηθήσει μια γυναίκα; Μπορεί αρκεί να το θέλεις… Βέβαια μπορούν να σε βοηθήσουν δύο γυναίκες…. αν είσαι τυχερός.

 

  1. Κάνε τον αδιάφορο

Δεν χρειάζεται να κοιτάζεσαι όλη την ώρα στον καθρέφτη, ούτε να προσπαθείς να κάνεις επίδειξη της μυικότητάς σου, μιας και αυτό θα σε κάνει να δείξεις κάπως περίεργος! Όταν διαπιστώσεις ότι μια γυναίκα σε κοιτάζει και ενδιαφέρεται ο φόβος της προσέγγισης εξαφανίζεται και η κατάσταση γίνεται πιο εύκολη για εσένα. Επομένως …κάνε τον αδιάφορο, αλλά πρόσεχε μη χάσεις τη στιγμή που θα ενδιαφερθεί να σου μιλήσει.

 

 

  1. Να είσαι ευγενικός

Φλερτάροντας στον χώρο του γυμναστηρίου πρέπει να προσέξεις να είσαι ευγενικός. Προσφέρσου να απομακρύνεις τους δίσκους από το μηχάνημα, όταν τελειώσει με τις ασκήσεις της. Η ευγένεια είναι πάντα ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Μια τέτοια κίνηση θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σου δώσει ένα έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση. Μπορείς άλλωστε να δεις το βίντεο της εκπομπής μας, στην οποία συζητούμε το πολύ σημαντικό ζήτημα της ευγένειας.

 

 

  1. Μη κάνεις χαβαλέ με τη παρέα σου

Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος ιερός για όσους αθλούνται εκεί! Σεβάσου τους ανθρώπους που γυμνάζονται με κάποιον σκοπό και μην περιφέρεσαι, συζητώντας με τους φίλους σου, φωνάζοντας και κάνοντας πλάκα. Αυτό θα δημιουργήσει κάκιστη εντύπωση και ακόμη και αν θελήσεις να φλερτάρεις κάποια γυναίκα, μάλλον δεν θα έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Να έχεις στο μυαλό σου ότι το γυμναστήριο έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά μην αποκλείεις το ενδεχόμενο φλερτάροντας στο γυμναστήριο, να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσεις σχέσεις με καλλίγραμμες γυναίκες με παρόμοια ενδιαφέροντα και νοοτροπία με εσένα.

 

 

  1. Το timing παίζει σημαντικό ρόλο.

Προφανώς, δεν είναι σωστή στιγμή για να προσεγγίσεις μια γυναίκα, όταν τρέχει δυνατά στον διάδρομο και είναι λαχανιασμένη. Είναι λογικό ότι δεν θα μπορέσει να σου μιλήσει, ακόμη και αν θα το ήθελε. Μπορείς να την προσεγγίσεις και να έχεις πιθανότητες να σου μιλήσει στο χαλάρωμα της. Επίσης, φρόντισε να μην αρχίσεις να της μιλάς όταν βρίσκεται στα μισά ενός σετ και θέλει να είναι συγκεντρωμένη. Περίμενε να κάνει το διάλειμμα της καλύτερα ή βρες μια στιγμή αργότερα που θα κάνει διατάσεις.