fbpx

Αυτά είναι τα 6 αντίδοτα του στησίματος που θα την κάνουν να …σκάσει

Αυτά είναι τα 6 αντίδοτα του στησίματος που θα την κάνουν να …σκάσει

Είπε θα σου τηλεφωνήσει! Περιμένεις αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπά! Το κοιτάς το ξανακοιτάς αλλά αυτό τίποτα! Παραμένει σιωπηλό. Αρχίζουν να σε ζώνουν τα …φίδια στο μυαλό σου έρχεται η απόρριψη αλλά μην τρελαίνεσαι. Μη της δώσεις αυτή τη χαρά ανεξάρτητα αν δεν σε βλέπει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 5 πράματα που κάνει ο πραγματικός άντρας όταν βρει το άλλο του μισό!

 

Μόλις έχει περάσει η λογική ώρα από τότε που σου είχε πει ότι θα τηλεφωνήσει δηλαδή από μισή έως και μια ώρα αναμονής κάνε τα εξής απλά πράγματα:

 

  1. Βγες με τους φίλους σου για ποτό

Μπαίνοντας στη διαδικασία να ετοιμαστείς να φορέσεις τα καλά ρούχα και όχι φόρμες αι θα συναντήσεις τους φίλους σου είναι κάτι που θα σου αποσπάσει την προσοχή σου από αυτό το στήσιμο! Άσε που είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες… ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη!

 

 

  1. Φύγε από το σπίτι

Αν δεν βρεις τους φίλους σου ή δεν είναι εύκαιροι φύγε από το σπίτι και πήγαινε μια βόλτα, γυμνάσου, οδήγησε μέχρι το αγαπημένο σου σημείο. Άκου μουσική. Όλα αυτά θα αυξήσουν την έκκριση ενδορφινών και θα ηρεμήσεις.

 

 

  1. Ο ύπνος χαλαρώνει

Μια άλλη επιλογή είναι να κοιμηθείς. Αφενός το μυαλό σου δε θα σκέφτεται συνεχώς πότε θα σου στείλει μήνυμα και αφετέρου ο οργανισμός σου θα ξεκουραστεί. Και θα σε ανταμείψει για το δώρο που του έκανες.

 

 

  1. Καθάρισε το σπίτι

Είναι πολύ αγχολυτικό να καθαρίζεις το σπίτι. Θα ξεχαστείς και θα σε βοηθήσει στη συγκέντρωση ενώ παράλληλα διατηρείς τον χώρο σου καθαρό.

 

 

  1. Φτιάξε το αγαπημένο σου φαγητό

Απόλαυσε το αγαπημένο σου φαγητό και αφέσου στην απόλαυση των γεύσεων και αν έχεις το νου σου στο τηλέφωνο… γράψε μας!

 

  1. Μη μπεις στα social και αρχίσεις τη γκρίνια

Μη μπεις στο Facebook ή σε άλλα social media και αρχίσεις τις συζητήσεις με άλλους …πικραμένους και μην αρχίσεις το ποτό μόνος σου!