fbpx

Αυτά είναι τα trends της μόδας που πρέπει να ξεχάσεις αν δεν θες να δείχνεις …αρχαίος!

Αυτά είναι τα trends της μόδας που πρέπει να ξεχάσεις αν δεν θες να δείχνεις …αρχαίος!

Είναι φυσιολογικό να μην είσαι περήφανος για όλες σου τις ενδυματολογικές επιλογές αλλά ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή.

Η ανδρική μόδα αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, επομένως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να φορέσεις κομμάτια που δε σου ταιριάζουν ή δε σου αρέσουν απόλυτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 tips για να διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου πάνε πραγματικά

 

Καθώς όμως περνάει ο καιρός μπορείς να διακρίνεις ποια από τα ανδρικά trends θα κρατήσεις και ποια είναι αυτά που πρέπει να γίνουν παρελθόν!

Δες λοιπόν ποια είναι τα 5 ανδρικά trends που πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν!

 

  1. Τα πολύ μακριά T-shirts

Υπήρχε μια περίοδος που όλα τα T-shirts φοριόντουσαν πιο μακριά. Κάτι τέτοιο όμως σήμερα είναι τελείως εκτός μόδας. Οι λόγοι που πρέπει να πετάξεις τα πολύ μακριά T-shirts είναι πολλοί. Αρχικά, είναι τελείως άβολα. Δεύτερον, αδικούν πολύ το σώμα σου γιατί κρύβουν τις αναλογίες σου και κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται κοντά. Τέλος, δείχνουν τελείως εφηβικά και δεν ταιριάζουν καθόλου σε ένα κομψό casual ντύσιμο. Προτίμησε λοιπόν τα κλασικά T-shirt.

 

  1. Τα φθαρμένα παπούτσια

Κάποτε θεωρούσαμε πολύ cool τα παπούτσια να είναι φθαρμένα και ειδικά τα all stars. Αν όμως είσαι ενήλικας άνδρας πρέπει να δίνεις προσοχή στην κατάσταση των υποδημάτων σου. Τα φθαρμένα παπούτσια πλέον θεωρούνται σημάδι ότι παραμελείς την εμφάνιση σου και δεν είσαι προσεγμένος.

 

  1. Τα πολύ κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα

Καταλαβαίνω ότι αν έχεις ξοδέψει πολλές ώρες στο γυμναστήριο θέλεις και να το δείξεις.  Τα κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα μπορεί να αναδεικνύουν το γυμνασμένο κορμί σου αλλά είναι κακόγουστα. Άσε που φαίνεται σαν να είναι παλιά γιατί είναι μικρά για το σώμα σου. Αν επιλέξεις μπλούζες ή πουκάμισα που να έχουν κανονική εφαρμογή δε θα κρύψεις το σώμα σου. Αντίθετα, θα πετύχεις ένα πιο κομψό outfit.

 

  1. Τα μακριά μούσια

Μην με παρεξηγήσεις, τα μούσια είναι υπέροχα και αρέσουν ιδιαίτερα στις γυναίκες. Ωστόσο, προϋπόθεση για αυτό είναι να είναι περιποιημένα. Με άλλα λόγια, το να έχεις πολύ μακριά μούσια δεν είναι πλέον στη μόδα. Αν θέλεις να δείχνεις κομψός προτίμησε τα τριμαρισμένα, περιποιημένα μούσια, χωρίς υπερβολές.

 

  1. Τα σκισμένα jeans

Τα σκισμένα jeans κάποτε κυριαρχούσαν, με σκισίματα που σε μερικές περιπτώσεις έφταναν από τη μια άκρη στην άλλη. Πλέον θεωρούνται τελείως παλιομοδίτικα και ήρθε η ώρα να τα απομακρύνεις από τη ντουλάπα σου. Προτίμησε κλασικότερα jean παντελόνια κι αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα σκισίματα με τίποτα, προτίμησε πολύ μικρά που να φαίνονται οριακά.