fbpx

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες εφαρμογές της δεκαετίας

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες εφαρμογές της δεκαετίας

Η κυριαρχία του Facebook είναι εντυπωσιακή, καθώς ακολουθούν σε δημοφιλία τρία άλλα μέλη της «οικογένειας» του Facebook, οι εφαρμογές Facebook Messenger, WhatsApp Messenger και Instagram, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών AppAnnie.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ξέχασε το Instagram! Το TikTok είναι η ιντερνετική πλατφόρμα του σήμερα

Η πρώτη πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης για την Πολιτιστική Κληρονομιά -Σαν Facebook πολιτισμού

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι εφαρμογές Snapchat (της εταιρείας Snap), Skype (της Microsoft), TikTok (της κινεζικής ByteDance), UC Browser (της κινεζικής Alibaba), YouTube (της Google) και Twitter.

Δημοφιλέστερη εφαρμογή online γνωριμιών της δεκαετίας είναι το Tinder, στο video-streaming το Netflix, ενώ στο streaming μουσικής και ραδιοφώνου το PandoraMusic.

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά παιγνίδια με τα περισσότερα «κατεβάσματα» διεθνώς μεταξύ 2010-2019, πρώτο είναι το SubwaySurfers (της δανικής Kiloo) και ακολουθούν κατά σειρά το CandyCrushSaga (της αμερικανικής ActivisionBlizzard), το TempleRun 2 (της αμερικανικής Imangi) και το MyTalkingΤom της κυπριακής Outfit7.

Το 2019 οι κινητές εφαρμογές σημείωσαν νέα ανάπτυξη, με αύξηση περίπου 5% στις συνολικές λήψεις από τους χρήστες έναντι του 2018, μία τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020, σύμφωνα με την AppAnnie.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr