fbpx

Αυτές είναι οι πιο «βρόμικες» σκέψεις που μπορείς να κάνεις σε ένα ξενοδοχείο!

Αυτές είναι οι πιο «βρόμικες» σκέψεις που μπορείς να κάνεις σε ένα ξενοδοχείο!

Όταν ταξιδεύεις μόνος σου και αυτό συμβαίνει συνήθως για δουλειά, οι σκέψεις …οι «βρόμικες» που έρχονται στο νου όταν είσαι μόνος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν χρήζουν ψυχανάλυσης, αλλά είναι βέβαιο ότι σου βγάζουν κάτι το …περίεργο… το αναπάντεχο, το πονηρό, το σεξιστικό!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν σου αρέσουν οι ερωτικές εκπλήξεις… αστήν να σου δέσει τα ματιά… αλλά πρόσεχε!

 

Και αυτό είναι λογικό και πιστέψτε μας συμβαίνει στους περισσότερους άντρες, αφού η διαμονή σε ξενοδοχείο, μακριά από την έδρα σου, το σπίτι, τη σχέση ή τη γυναίκα, τους φίλους και γενικά τον κοινωνικό περίγυρο, σε αφήνει χαλαρό να …ξεδώσεις, αναπάντεχα!

Διαλέξαμε λοιπόν τις πιο …διαδεδομένες και τις πιο περίεργες αναπάντεχες σκέψεις:

  1. Room service

Το room service είναι η πιο διαδεδομένη αναπάντεχη φαντασίωση για τους περισσότερους. Να ανοίγεις την πόρτα του δωματίου, μόλις έχεις βγει από το ντουζ με την πετσέτα στη μέση ή ημίγυμνος, την ώρα που τακτοποιείς τα πράγματα σου ή έχεις επιστρέψει εξουθενωμένος και να αντικρίζεις μια πανέμορφή ( ή πανέμορφο ανάλογα με τις προτιμήσεις) υπάλληλο του ξενοδοχείου που σου φέρνει την παραγγελία!

Να φαντασιώνεσαι ότι σε κοιτάει …πονηρά την ώρα που υπογράφεις την απόδειξη και σου πιάνει ή πιάνεις κουβέντα με κατάληξη την επίσκεψη στο τέλος της βάρδιας!

  1. Η γνωριμία στο μπαρ του ξενοδοχείου

Κουρασμένος όλη μέρα από τη δουλειά στην πόλη που βρίσκεσαι, επιστρέφεις στο δωμάτιο, κάνεις ένα ντουζ και αποφασίζεις να κατεβείς στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα χαλαρό ποτό. Βάζεις φόρμα ή αθλητική βερμούδα, ένα μπλουζάκι και φοράς ξέλυτα τα αθλητικά σου παπούτσια, πολύ χαλαρό ντύσιμο δηλαδή και κατεβαίνει στο μπαρ. Κάθεσαι στη μπάρα και παραγγέλνεις. Εκεί είναι που συναντάς μια άλλη μοναχική ψυχή (θηλυκό ή αρσενικό ανάλογα με τις προτιμήσεις σου) και πιάνεις κουβέντα με τελική κατάληξη το …δωμάτιο!

  1. Η αναπάντεχη φετιχιστική επίσκεψη

Γνωριστήκατε είτε στο πρωινό, είτε στο μπαρ του ξενοδοχείου το βράδυ. Είσαι στο δωμάτιο σου, χαλαρός, με το εσώρουχο και ξαφνικά χτυπά η πόρτα. Room service δεν περιμένεις και απορείς. Βάζεις γρήγορα το παντελόνι της φόρμας ή την βερμούδα και ανοίγει. Βλέπεις έκπληκτος εκείνη (ή εκείνον… ανάλογα με τις προτιμήσεις) και εκπλήσσεσαι. Πριν προλάβεις να πεις κουβέντα, σε σπρώχνει απαλά και συνάμα επιτακτικά στο εσωτερικό του δωματίου και σε πετάει στο κρεβάτι. Έκπληκτος εσύ δεν αντιδράς, εκείνη (ή εκείνος) παίρνει τη ζώνη που είναι πεταμένη μαζί με τα ρούχα σου, ορμάει πάνω σου και σου δένει τα χέρια… Εσύ δεν αντιδράς και μετατρέπεσαι σε έναν σκλάβο που θα ικανοποιήσει όλες τις ορέξεις της αφέντρας ή του αφέντη!

  1. Η φετιχ …συνάντηση εργασίας!

Με μια τοπική συνεργάτιδα (ή συνεργάτη) συναντιέστε πρωί στο δωμάτιο σου για να συζητήσετε θέματα τη δουλειάς. Είναι τότε που σου μπαίνει η ιδέα να …βιάσεις, αλλά οικιοθελώς! Έχεις δει τις ματιές, είδες ότι σε γουστάρει και ενώ στέκεται μπροστά στο λαπτοπ σηκώνεσαι, παίρνεις τη ζώνη σου, στέκεσαι πίσω του και… την ή τον δένεις! Δεν προβάλει αντίσταση, το θέλει και έτσι συνεχίζετε

Και φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες φαντασιώσεις και …βρόμικες σκέψεις για τους μοναχικούς ταξιδιώτες πελάτες ξενοδοχείων