fbpx

Αυτή είναι η πορνοστάρ της χρονιάς σύμφωνα με το Pornhub και το επικό 2018!!!

Αυτή είναι η πορνοστάρ της χρονιάς σύμφωνα με το Pornhub και το επικό 2018!!!

Το διεθνές πορνογραφικό δίκτυο PornHub  έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά στατιστικά του στοιχεία για τη χρονιά που φεύγει και μάλιστα χαρακτηρίζει το 2018 ένα έτος …επικό! Γιατί όμως;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η καλύτερη ευρωπαία πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ είναι Έλληνίδα!

 

Πριν από σας πούμε το γιατί πρέπει να δούμε ποια είναι η πορνοστάρ της χρονιάς για το δημοφιλές πορνογραφικό δίκτυο.

 

 

Η πορνοστάρ της χρονιάς ήταν, με λίγη βοήθεια από τον πρόεδρο Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς. Από την 671η θέση το 2017 εκτοξεύτηκε στην κορυφή, με 84 εκατ. προβολές των βίντεό της.

 

 

Άλλες συνάδελφοί της που σκαρφάλωσαν ψηλά στη λίστα είναι οι Lana Rhoades (24 θέσεις), Abella Danger (19 θέσεις) και η Adriana Chechik (31 θέσεις). Φυσικά στις πρώτες θέσεις παρέμειναν σταθερές αξίες όπως η Mia Khalifa, η Riley Reid και η Brandi Love. Τις περισσότερες προβολές βίντεο είχε η Riley Reid (363 εκατ.), ενώ η Lana Rhoades ήρθε δεύτερη με την εξίσου εντυπωσιακή επίδοση των 345 εκατ. προβολών. Διαβάστε στη συνέχεια τη λίστα, και κατεβείτε στη συλλογή φωτογραφιών στο τέλος του κειμένου για να δείτε καλύτερα τις 10 κορυφαίες πορνοστάρ του 2018.

 

 

Και επειδή υπάρχουν και άνδρες πορνοστάρ, χωρίς τους οποίους θα γινόταν… μισή δουλειά, ας δούμε εκείνους που αναζητήθηκαν περισσότερο φέτος (χαιρετίζουμε την παρουσία του ζωντανού θρύλου Ρόκο Σιφρέντι στην 4η θέση).

 

 

Για το Pornhub λοιπόν ήταν μια επική χρονιά επειδή στη διάρκεια της οποίας ανέβηκαν 4.791.799 βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 1 εκατομμυρίου ωρών, δηλαδή 115 ετών! Αν με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκίναγε κάποιος να βλέπει τα βίντεο του 2018 μετά την πρώτη πτήση με αεροπλάνο των αδερφών Ράιτ, θα έβλεπε ακόμη μέχρι σήμερα!

Μέσα στη χρονιά η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα δέχθηκε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, 92 εκατομμύρια την ημέρα κατά μέσο όρο. Αριθμός που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό του Καναδά, της Πολωνίας και της Αυστραλίας μαζί!.

Κάθε λεπτό που περνάει στο PornHub καταφθάνουν 63.993 νέοι επισκέπτες, προβάλλονται 207.405 βίντεο και πραγματοποιούνται 57.750 αναζητήσεις (από αυτές, οι 55 αφορούν τη sex tape της Κιμ Καρντάσιαν που παραμένει το κορυφαίο βίντεο στην ιστορία του PornHub με 195 εκατ. προβολές).

 

 

Τι αναζήτησαν όλοι αυτοί οι επισκέπτες το 2018; Περισσότερο απ’ όλα, την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και το «Fortnite». Η πρώην ερωμένη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απασχόλησε πολύ την επικαιρότητα με τις αποκαλύψεις της, ενώ το πιο δημοφιλές video game στον κόσμο έχει πολλούς φαν που προτιμούν να κάνουν έρωτα αντί για πόλεμο.

 

 

Στους δημοφιλέστερους όρους αναζήτησης, τα πράγματα δεν άλλαξαν δραματικά σε σχέση με το 2017. Στις 4 πρώτες θέσεις παρέμειναν οι όροι lesbian, hentai, milf και step mom. Ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ασία, με τους όρους japanese, asian, korean και chinese να ανεβαίνουν 3, 6, 16 και 14 θέσεις αντίστοιχα.

Πάντως δεν άλλαξαν πολλά στις χώρες που επισκέπτονται περισσότερο απ’ όλες το PornHub. Οι ΗΠΑ παρέμειναν στην κορυφή, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Ανέβηκαν η Ιταλία, και οι Φιλιππίνες, έπεσαν η Βραζιλία, η Ισπανία και η Ολλανδία. Οι 20 χώρες που ακολουθούν ευθύνονται για το 80% της κίνησης.

Τέλος, δημοφιλέστερη ημέρα για να βλέπει κανείς πορνό είναι η Κυριακή, ενώ τη λιγότερη κίνηση εμφανίζει η Παρασκευή. Όσον αφορά το peak της κίνησης αυτό είναι από τις 10 το βράδυ μέχρι τη 1 το πρωί.