fbpx

Αυτή είναι η «Lamborghini» των… φτωχών ή η «μαϊμού» Urus!

Αυτή είναι η «Lamborghini» των… φτωχών ή η «μαϊμού» Urus!

Οι κινέζοι  είναι ιδανικοί στην κλωνοποίηση διαφόρων αντικειμένων. Άρχισαν από τα ρούχα και σιγά επεκτάθηκαν και σε άλλα πράματα, αλλά αυτή τη φορά κατάφεραν να κοινοποιήσουν  ένα αυτοκίνητο και μάλιστα όχι …ότι …κι ότι, αλλά ένα πανάκριβο Lamborghini Urus, το πρώτο SUV υπερεπιδόσεων!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το χρώμα του αυτοκινήτου που οδηγάς δείχνει τον χαρακτήρα σου!

 

Έτσι κατασκεύασαν ένα ίδιο αυτοκίνητο που μπορείς και να το αποκαλέσεις η «Lamborghini» των… φτωχών ή απλώς μια «μαϊμού» Urus!

Η Huansu Auto που ανήκει στην BAIC παρουσίασε το C60 Hyosow που αποτελεί αντιγραφή του ιταλικού SUV, ας δούμε τις διαφορές των δύο οχημάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα μαυρίσεις, χωρίς να καείς και θα μείνεις «μαύρος» μέχρι και τον χειμώνα!

 

Η «μαϊμού» Urus ή «Urus των φτωχών», όπως θέλετε πείτε το, θα κινείται από έναν 4κύλινδρο 2λιτρο βενζινοκινητήρα με απόδοσ η 181hp και 285 Nm ροπής που θα προσφέρεται με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο και 8τάχυτο αυτόματο. Καμία σχέση προφανώς με τον 4λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8 των 641hp που κινεί το ιταλικό κομψοτέχνημα.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι η τιμή του κλώνου, η οποία θα κυμαίνεται από 15.570 έως 23.355 δολάρια, ανάλογα με τον εξοπλισμό. Εξευτελιστικά μικρό ποσό αν αναλογιστεί κανείς πως η Lamborghini Urus κοστίζει περί τα 488.000 δολάρια.

Η «μαϊμού» Urus θα πωλείται μόνο στην Κίνα, με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης να προσδιορίζεται στα τέλη του έτους.