fbpx

Αυτός είναι ο βασιλιάς που έχασε τον θρόνο του για τη Ρωσίδα μοντέλο Οξάνα!

Αυτός είναι ο βασιλιάς που έχασε τον θρόνο του για τη Ρωσίδα μοντέλο Οξάνα!

Ο βραχύβιος γάμος του 50χρονου σουλτάνου του Καλεντάν και πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, Μοχάμετ του Ε’, με την 28χρονη πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβοντίνα, τού κόστισε μέχρι στιγμής το θρόνο του. Τώρα, πιθανώς θα του κοστίσει και αρκετά εκατομμύρια, καθώς εκείνη τον τρέχει στα δικαστήρια ζητώντας θηριώδη διατροφή, για την ίδια και το γιο τους, αλλά και μερικά πανάκριβα ακίνητα…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 17 διάσημοι άντρες που πλήρωσαν πολύ ακριβά τα διαζύγια τους! Πρώτος …σκόρερ ο Τζεφ Μπέζος

 

Η φράση αποδίδεται στον πρώην βασιλιά, ο οποίος όπως γράφει η Daily Mail, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις απαιτήσεις της πρώην γυναίκας του, η οποία του ζητάει 27.000 ευρώ το μήνα, ένα σπίτι στο Λονδίνο αξίας 9 εκατομμυρίων και ένα διαμέρισμα στη Μόσχα. Η ίδια αρνήθηκε να σχολιάσει εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, όμως γεγονός παραμένει ότι το πρώην ζεύγος βρίσκεται στα δικαστήρια, ενώ ο Σουλτάνος δεν έχει δει ποτέ το παιδί του το οποίο γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Η ιστορία του Μοχάμετ και της Οξάνα θα μπορούσε να είναι (κακό) σενάριο για ταινία, αλλά είναι πραγματικότητα.

 

 

 «Είμαι η βασίλισσα της Μόσχας»

Η Βοεβοντίνα και ο Μοχάμετ γνωρίστηκαν κάπου στην Ευρώπη, την Άνοιξη του 2017, σε ένα δείπνο. «Καθίσαμε δίπλα και εκείνος μου συστήθηκε ως ‘ο βασιλιάς της Μαλαισίας’. Νόμιζα ότι μού έκανε πλάκα και του απάντησα: ‘Κι εγώ είμαι η βασίλισσα της Μόσχας’», έχει πει η Οξάνα. Αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου και από κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Ο Μοχάμετ, όταν γνώρισε την Οξάνα, εκτός από βασιλιάς ήταν επίσης πολύ δημοφιλής στη χώρα του και γνωστός για το πόσο ιδιωτικός και διακριτικός άνθρωπος είναι. Απεχθάνεται τη δημοσιότητα, γεγονός που αποδείχθηκε στην πορεία.

Ερωτεύθηκε όμως.

 

 

Σεξ στην πισίνα – και στην τηλεόραση

Η Οξάνα, από την άλλη, μόνο ιδιωτική δεν κράτησε ποτέ την ιδιωτική της ζωή. Στη χώρα της ήταν γνωστή για τον τίτλο της Μις Μόσχα που πήρε το 2015, για το λογαριασμό της στο Instagram και για το γεγονός ότι είχε κάνει σεξ σε μια πισίνα με συμπαίκτη της σε ριάλιτι. Αυτή ήταν μια λεπτομέρεια την οποία δεν γνώριζε ο Μοχάμετ όταν την παντρεύτηκε και φέρεται να σοκαρίστηκε πολύ όταν την έμαθε. Μόνο που είχαν ήδη παντρευτεί.

Η Οξάνα και ο Μοχάμετ παντρεύτηκαν σε μια μυστική ισλαμική τελετή, στις 7 Ιουνίου 2018. Το γάμο ακολούθησε μια δεξίωση-υπερπαραγωγή στη Μόσχα, τον περασμένο Δεκέμβριο. Κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα και ουσιαστικά τελείωσε ο βραχύβιος γάμος.

Ο Μοχάμετ πίστευε ότι η δεξίωση θα ήταν ένα μικρό πάρτι μεταξύ φίλων και (ξανα)σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τη δεξίωση άρχισαν να δημοσιεύονται κατά ριπάς στο ρωσικό glossy Τύπο. Νόμιζε ότι η σύζυγός του είχε καταλάβει και σεβόταν την ανάγκη του για ιδιωτικότητα και διακριτικότητα. Τα πράγματα είχαν αρχίσει να στραβώνουν από το ίδιο το πάρτι, όταν ο Μοχάμετ ένοιωσε πολύ άβολα βλέποντας διάσημους Ρώσους ποπ σταρ και πάσης φύσεως celebrities να εμφανίζονται σε αυτό. Το σημείο καμπής, όμως, ήταν η δημοσίευση των φωτογραφιών στον Τύπο.

 

Τις επόμενες μέρες τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα

Ίσως οι περιπέτειες της Οξάνα στην πισίνα να μην είχαν μαθευτεί ποτέ εάν ο ρωσικός Τύπος δεν «σκάλιζε» το παρελθόν του «μοντέλου που έγινε βασίλισσα».

Αίφνης, το βίντεο της Οξάνα μέσα στην πισίνα να κρατάει ένα ποτήρι σαμπάνιας και να επιδίδεται σε διάφορα ακατάλληλα για ανηλίκους θεατές και ενήλικους μονάρχες, με τον ηθοποιό Ελισέι Πολίσουκ, βγήκε στη δημοσιότητα. Στην ούτως ή άλλως συντηρητική Μαλαισία, έγινε κόλαση.

Οι φίλοι της Οξάνα λένε ότι ο σύζυγός της ήξερε τα πάντα για το προσωπικό και επαγγελματικό της παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον του Μοχάμετ, όμως, λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία: «Αν το ήξερε δεν θα την είχε παντρευτεί ποτέ», επιμένουν. «Κανένα υπεύθυνο άτομο δεν θα την είχε παντρευτεί. Δεν χρειάζεται να είσαι βασιλιάς για να το καταλαβαίνεις αυτό».

Μάλλον έχουν δικιο, όμως όταν οι δύο τους γνωρίστηκαν αρκούσε να ρίξει κανείς μια ματιά στο Instagram της Οξάνα για να καταλάβει πολλά. Πριν το αλλάξει και αρχίσει να προβάλει τη βασιλική της εικόνα μέσα από αυτό, τα πάντα ήταν σε κοινή θέα. Κι αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι, σε ποιο ροζ σύννεφο ζούσε ο βασιλιάς;

 

Άφησε και την Οξάνα και το θρόνο

Από κει και πέρα τα γεγονότα ήταν καταιγιστικά: Ο Μοχάμετ άφησε την Οξάνα στη Μόσχα, όταν εκείνη ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και ένα μήνα αργότερα παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από το θρόνο του. Μέχρι σήμερα, οι επίσημες πηγές του παλατιού επιμένουν ότι τα δύο γεγονότα είναι άσχετα μεταξύ τους. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς.

 

 

Ποιανού είναι το παιδί;

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σουλτάνος πήρε διαζύγιο με την ισλαμική μέθοδο το τριπλού «Ταλάκ». Είναι αυτό που ένας μουσουλμάνος μπορεί να χωρίσει τη σύζυγό του λέγοντας ή γράφοντας τρεις φορές τη λέξη «Ταλάκ» και θεωρείται ένας πολύ σκληρός τρόπος να χωρίσει κανείς, ακόμα και στον ισλαμικό κόσμο.

Η Οξάνα αρνήθηκε να συναινέσει και τον πήγε στα δικαστήρια, παρότι οι πηγές του παλατιού επιμένουν ότι της έγινε μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά.

Και μετά ήρθε στο προσκήνιο το θέμα του παιδιού: Είναι όντως του Μοχάμετ; Ο πρώην βασιιάς ζήτησε να γίνει εξέταση DNA, αλλά η Οξάνα αρνήθηκε. Κι έτσι, σε μια μάλλον πρωτοφανή κίνηση, ο δικηγόρος του Μοχάμετ, στη Σιγκαπούρη, εξέδωσε μια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχουν αποδείξεις για το αν (ο πρώην βασιλιάς) είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού».

 

 

«Μετάνιωσα για τις προσωπικές μου επιλογές»

Στο μεταξύ, η Οξάνα που έχει περί το μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, συνέχισε απτόητη να ανεβάζει φωτογραφίες από την κοινή της ζωή με τον Μοχάμετ, προκαλώντας πριν από ένα μήνα την έκρηξη της βασιλικής οικογένειας της Μαλαισίας. Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι λέει ότι ο πρώην βασιλιάς «έχει μετανιώσει για τις προσωπικές του επιλογές» και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για ασέβεια. «Λέει ψέματα στα social media και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο που ο πατέρας του Σουλτάνου πεθαίνει».

 

 «Ξύπνα, έχεις ένα γιο»

Την περασμένη εβδομάδα, η Οξάνα έδωσε συνέντευξη στη MailOnline, και είπε τη δική της πλευρά της ιστορίας: Ο Μοχάμετ δεν ζήτησε ποτέ τεστ DNA, το παιδί είναι δικό του και το μοιάζει και αν της το ζητήσει θα το κάνει αμέσως.

Μάλιστα απευθύνθηκε στον ίδιο τον πρώην σύζυγό της, λέγοντάς του: «Ξύπνα Φάρις! Έχεις ένα γιο και είσαι πατέρας. Και είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Άσχετα με το γάμο μας, θέλω ο γιος μου να έχει και τους δύο γονείς του. Σκέψου το γιο σου».

Πιθανώς ο Μοχάμετ έχει πολλά να σκεφτεί αυτή την εποχή και μάλλον έχει όντως μετανιώσει για τις προσωπικές του επιλογές. Μόνο που στην περίπτωσή του ισχύει ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ή τέλος πάντων κι αν αναγνωρίζεται, πληρώνεται πανάκριβα.

 

ΠΗΓΗ: CNN