fbpx

Αυτός είναι ο τύπος που αρνήθηκε 70000 για να πει ψέματα για τη Μέγκαν!

Αυτός είναι ο τύπος που αρνήθηκε 70000 για να πει ψέματα για τη Μέγκαν!

Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να φύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία και να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων στη χώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το τρελό ποσό που χάνουν Χάρι και Μέγκαν από το Instagram

 

Παράλληλα με όσους έσπευσαν να κατανοήσουν και να υπερασπιστούν αυτήν την απόφαση, ξεκίνησε και ένας πόλεμος παραπληροφόρησης και υπερβολής από μέρος των βρετανικών ΜΜΕ που ήθελαν είναι να βρουν και να γράψουν οτιδήποτε αρνητικό για τη Μέγκαν, με κάθε κόστος.

 

 

Ένας γνωστός και πολύ γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να σπεύσει να την υπερασπιστεί και να αποκαλύψει ότι βρετανικά ταμπλόιντ τού πρόσφεραν 70.000 δολάρια για να πει ψέματα ότι είχε δεσμό με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πρόκειται για το Σάιμον Ρεξ, τον 45χρονο ηθοποιό τον οποίο πολλές φορές τα ταμπλόιντ έχουν αναφέρει ως πρώην σύντροφο της Μαρκλ. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κάποιο σόου και είχαν βγει μαζί μια φορά, ωστόσο δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους όπως ο ίδιος υποστήριξε.

 

Συγκεκριμένα, ο Ρεξ είπε στο Hollywood Raw podcast:

Δεν έγινε τίποτα. Δεν φιληθήκαμε καν ποτέ. Απλά βγήκαμε. Ήταν απλώς μια γυναίκα που γνώρισα σε ένα τηλεοπτικό σόου και πήγαμε μαζί για φαγητό.

 

 

Οι φωτογραφίες των δύο τους, όμως, κυκλοφόρησαν και τα βρετανικά σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να χρεώσουν ακόμα ένα δεσμό στη δούκισσα του Σάσεξ.

 

 

“Τα tabloids, όταν ξέσπασε η ιστορία, προσφέρθηκαν να μου δώσουν πολλά χρήματα, 70.000 δολάρια, για να πω ψέματα για την Μαρκλ, ότι ήμασταν ζευγάρι. Κι είπα όχι σε πολλά λεφτά, επειδή δεν ήθελα να πω ψέματα και να βλάψω την βασιλική οικογένεια”, συμπλήρωσε ο Ρεξ.

Μια ακόμα αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι ο βρετανικός Τύπος είχε στοχοποιήσει τη Μέγκαν Μαρκλ, και μάλιστα φτάνοντας στο σημείο να προσφέρει χρήματα σε άτομα που την έχουν συναναστραφεί για να πουν ψέματα και να χαλάσουν τη δημόσια εικόνα της.

 

ΠΗΓΗ: CNN