fbpx

Αυτό είναι το νέο βίντεο του Ken Block, Gymkhana 10, που έχει σπάσει τα 5 εκ. views στο You Tube

Αυτό είναι το νέο βίντεο του Ken Block, Gymkhana 10, που έχει σπάσει τα 5 εκ. views στο You Tube

Σε μόλις 3 ημέρες έχει καταγράψει περισσότερες από 5.000.000 θεάσεις, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι ο αριθμός των σχολίων που έχει ξεπεράσει ήδη τις 11.000!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες σε πόσο πιάνει η Lamborghini Urus τα 100 χλμ από στάση (Video)

 

Ο λόγος για το Gymkhana Ten: Ultimate Tire Slaying Tour. Το νέο βίντεο, το δέκατο της σειράς Gymkhana, του διάσημου show driver Ken Block και της Hoonigan που στην κυριολεξία έχει τερματίσει τις μηχανές μέτρησης των views στο YouTube.

 

 

Γεγονός είναι πως ο 51χρονος super star του διαδικτύου και η ομάδα του ξεπέρασαν αυτήν τη φορά τον εαυτό τους, οδηγώντας πέντε συνολικά αυτοκίνητα σε πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

 

 

Το διάρκειας 19 λεπτών βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια ξεκινά από τη Σουηδία με ένα Ford Fiesta WRC των 380 ίππων, ενώ αμέσως μετά πηγαίνει στο Ντιτρόιτ. Εκεί ο Ken Block οδηγεί το εκτός λογικής Hoonicorn V2 των ούτε λίγο ούτε πολύ 1.400 ίππων. Aκολουθεί το Focus RS RX των 650 ίππων στο Μεξικό.

 

 

Τέταρτο αυτοκίνητο του show ένα Escort του 1991 που παίζει και το ρόλο του… φλογοβόλου στο Λος Άντζελες, ενώ η αυλαία πέφτει στο Τέξας και τη θρυλική Route 66 με το Hoonitruck. Το απίστευτο αγροτικό F-150 του 1977 με τους 914 ίππους.

 

 

ΠΗΓΗ: CNN