fbpx

Αυτό το εξοχικό σίγουρα θα ήθελες να ήταν δικό σου!

Αυτό το εξοχικό σίγουρα θα ήθελες να ήταν δικό σου!

Το Ακρωτήριο του Αγίου Λουκά, Cabo San Lucas όπως το γνωρίζουν όλοι στην αμερικανική ήπειρο, είναι ένας από τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς τόσο για τους κατοίκους της Βόρειας όσο και της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για μία πράγματι μαγευτική τοποθεσία στο νότιο άκρο της μεξικάνικης χερσονήσου Baja California, στον κόλπο της Καλιφόρνια και στον Ειρηνικό Ωκεανό και μαζί με την κοντινή πόλη San José del Cabo αποτελούν το διάσημο Los Cabos.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες ποιο είναι το ξενοδοχείο στο Σικάγο που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Αλ Καπόνε

 

Εκτός από την ραγδαία τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζουν την τελευταία 20ετία τα δύο αυτά φημισμένα τουριστικά θέρετρα, στην παραθαλάσσια διαδρομή που τις ενώνει, έχουν κατασκευαστεί αμφιθεατρικά ή και πολύ κοντά στις χρυσαφένιες ακτές, πολυτελή ξενοδοχεία, βίλες και resorts, ενώ υπάρχουν πλήθος εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης και εμπορικών δραστηριοτήτων που απευθύνονται μόνο σε τουρίστες και μάλιστα υψηλού -κατά κύριο λόγο- οικονομικού επιπέδου. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές, που μεγάλοι αστέρες του Hollywood ή της μουσικής, έχουν φωτογραφηθεί στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στο Los Cabos από δεκάδες paparazzi που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στην περιοχή και κερδίζουν αρκετές χιλιάδες δολάρια από τις επισκέψεις διασήμων.

 

 

Σε ιδιαίτερα εύπορους επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στοχεύει όμως και η περίφημη βίλα Casa Fryzer 52 που κατασκεύασε το 2008 ο ξενοδόχος και μεσίτης από το Λος Άντζελες, John Fryer, αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην κορυφή ενός λόφου, στο παραθαλάσσιο χωριό Villas del Mar, χτισμένο πάνω από το εμβληματικό ξενοδοχείο της περιοχής One & Only Palmilla Hotel. Από την τεράστια βεράντα του, απλώνεται στο μάτι ο Ειρηνικός ωκεανός και οι αμμουδιές του Los Cabos, ενώ δύσκολα μπορεί κάποιος επισκέπτης του να αναζητήσει δροσιά στις κοντινές παραλίες όταν έχει στη διάθεση του μια τεράστια πισίνα υπερχείλησης, που σκεδόν καταλαμβάνει όλο το μπροστινό μέρος της βίλας.

 

 

Η Casa Fryzer, χτισμένη στο αρχιτεκτονικό στυλ σπανιόλικης φάρμας (hacienda), η δεύτερη που έχει κατασκευάσει ο Αμερικανός μεσίτης στην περιοχή, διαθέτει 8 πολυτελείς σουίτες και τα ανάλογα μπάνια τους, οι οποίες έχουν απευθείας πρόσβαση στο χώρο της βεράντας, στην πισίνα, σε ένα καταπληκτικό, υπαίθριο καθιστικό με μπαρ, στο jacuzzi εξωτερικού χώρου αλλά και σε ένα ακόμα εντυπωσιακό καθιστικό, μέσα στην πισίνα. Κάθε δωμάτιο της Casa Fryer είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης, κυρίως από την τοπική παράδοση της περιοχής, που έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία και δεν υπάρχει καμία γωνιά του οικήματος που να περνά απαρατήρητη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόκειται για μία από τις πιο πολυδιαφημισμένες luxurious εξοχικές κατοικίες στη Βόρεια Αμερική, με τιμές που ξεκινούν από τα 10.000 δολάρια τη βραδιά και φτάνουν τα 15.000, ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

 

 

Εκτός των άλλων, πρόσφατα, η εταιρεία που διαχειρίζεται τη βίλα, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα διαμονής για τους ενδιαδφερόμενους, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θα επιθυμούσαν να ξεκινήσουν ένα πιο υγιεινό lifestyle. H Casa, με επικεφαλής τον γνωστό guru της υγιεινής ζωής Modu Seye, προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, σε συνεργασία με τον εξαιρετικό σεφ της βίλας, έτσι ώστε παράλληλα με τις luxurious διακοπές οι φιλοξενούμενοι να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Όλα αυτά βέβαια προσφέρονται μαζί με τις υπόλοιπες πολυτελείς υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χώρο γυμναστικής, αίθουσα κινηματογράφου και ένα ιδιωτικό γιοτ 16 μέτρων για κοντινές αποδράσεις.