fbpx

Γυμνός ή ημίγυμνος στο σπίτι και τι πρέπει να προσέξεις!

Γυμνός ή ημίγυμνος στο σπίτι και τι πρέπει να προσέξεις!

Τα οφέλη του γυμνού ύπνου έχουν επισημανθεί πολλές φορές από τους επιστήμονες. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι θέλουν να κυκλοφορούν γυμνοί ή ημίγυμνοι στο σπίτι τους κάτι που προκαλεί την απορία άλλων και ακούνε συνήθως το γνωστό… «βάλε μια μπλούζα»!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μεγάλο «ψέμα» του καθρέφτη για το σώμα σου!

 

Στο σπίτι μας ως γνωστόν πρέπει να αισθανόμαστε άνετα. Γι αυτό άλλωστε είναι και σπίτι μας είτε είμαστε μόνοι είτε με την οικογένεια. Ειδικά αν κάποιος είναι εργένης τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να εκφράζεται ελεύθερα.

Πολλοί είναι εκείνοι που νιώθουν ότι ολημερίς τους πνίγουν τα ρούχα. Κάποιοι είναι εκ πεποιθήσεως γυμνιστές και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Οι περισσότεροι ωστόσο προτιμούν να απολαμβάνουν τη γύμνια τους ιδιωτικά στο σπίτι.

 

 

Αν σου αρέσει λοιπόν να κυκλοφορείς ολόγυμνος στο σπίτι σου  κάντο και μη κολλάς  απλά κλείσε κουρτίνες ή στόρια για να μη παρεξηγηθείς με τη γειτονιά. Αν πάρει συμβιβάζεσαι με το αν είσαι γυμνός από τη μέση και πάνω φορώντας μόνο κάτω φόρμα ή παντελονάκι τότε σίγουρα δεν χρειάζεται να κλείσεις τα στόρια. Το πολύ πολύ να σε παίρνουν μάτι από απέναντι!!!

Εσύ όμως θα αισθάνεσαι άνετα στο σπίτι σου χωρίς να ενοχλείς κανένας. Το ημίγυμνο ουδείς το κατηγορεί ενώ αντίθετα αν σε βλέπουν ολόγυμνο μέσα στο σπίτι σου μπορούν να σε καταγγείλουν! Από την άλλη το καλοκαίρι έχει καλώς. Οι περισσότεροι κυκλοφορούν ημίγυμνοι στο σπίτι τους. Τον χειμώνα το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι η θέρμανση  εκτός αν αντέχεις πολύ στο κρύο!

 

 

Το θετικού του γυμνού ή του ημίγυμνου είναι ότι το σώμα παίρνει αέρα που λέμε και αυτό είναι θετικό για την υγεία μας.

Βέβαια όταν έχεις καλεσμένους είναι καλό να βάλεις μια μπλούζα ή ένα φανελάκι  απλά και μόνο για να μην είσαι η παραφωνία ανάμεσα στους ντυμένους. Αν πάλι δεν σε ενοχλεί  έχει καλώς σπίτι σου είσαι.

Αν περιμένεις γυναίκα και μάλιστα πρώτο ραντεβού είναι καλό –ανάλογα με τον σκοπό σου- να την ανοίξεις την πόρτα ημίγυμνος κρατώντας όλως τυχαίως ένα φανελάκι στο χέρι… αφήνοντας έτσι πολλά μηνύματα για τη συνέχεια.

Αν έχεις οικογένεια και παιδιά μη κολλάς να κυκλοφορείς ημίγυμνος στο σπίτι. Άλλωστε πολλοί ειδικοί συστήνουν στους γονείς να κάνουν μπάνιο με τα μικρά τους. Άλλωστε για τα παιδιά οι …ντροπές έρχονται μετά τα 10 ή 12 χρόνια τους. Σε γενικέ γραμμές το να κυκλοφορείς γυμνός ή ημίγυμνος στο σπίτι είναι χαλαρωτικό και αν δεν χαλαρώνουμε στο σπίτι μας που αλλού θα χαλαρώσουμε!