fbpx

Δες πως η Καρντάσιαν με εσώρουχα ξεσήκωσε τους Ιάπωνες!

Δες πως η Καρντάσιαν με εσώρουχα ξεσήκωσε τους Ιάπωνες!

Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για προσβολή της κουλτούρας των Ιαπώνων, καθώς η νέα της σειρά της με κορμάκια και εσώρουχα σύσφιξης ονομάστηκε «Kimono». Κάτι που φυσικά δεν είδαν με καλό μάτι στην Άπω Ανατολή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή η κοπέλα είναι …σκέτος πειρασμός!

 

Η τηλεπερσόνα, μετά τα καλλυντικά αποφάσισε να ασχοληθεί και με εσώρουχα διαμόρφωσης και σύσφιξης σώματος, τα οποία ήταν γνωστό πώς και η ίδια φοράει και αγαπάει εδώ και σχεδόν 15 χρόνια.

 

 

Ωστόσο, δέχτηκε «κεραυνούς» για το όνομα κιμονό που είναι η μια ενδυμασία με ιστορία αιώνων και φοριέται σε ειδικές περιστάσεις και δεν έχει καμία σχέση με εσώρουχα.

 

 

Όπως έγινε γνωστό η Κιμ κατοχύρωσε ως εμπορικό σήμα την επωνυμία «Kimono» πέρυσι στις ΗΠΑ, καταθέτοντας επίσης ανάλογο αίτημα για τις επωνυμίες «Kimono Body», «Kimono Intimates» και «Kimono World».

 

 

Στο Twitter δημιουργήθηκε το χάσταγκ #KimOhNo και οι αντιδράσεις είναι χιλιάδες και όλες σχεδόν αρνητικές.

 

 

 

 

 

Η Yuka Ohishi είναι ένα από τα άτομα που την επέκριναν. Μιλώντας στο CNNi, εξήγησε γιατί: «Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τις εταιρείες που χρησιμοποίησαν τη λέξη kimono για να πουλήσουν πχ. μπουρνούζια. Και τώρα έρχεται η Κιμ Καρντάσιαν και το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας απλώς τη λέξη σαν παιχνίδι. Η σειρά της δεν είναι εμπνευσμένη από τα ιαπωνικά κιμονό και δεν δείχνει κανέναν σεβασμό».

 

Πηγή: CNN