fbpx

Δες πως στο Ροβανιέμι ο Αι Βασίλης ετοιμάζει τα δώρα!

Δες πως στο Ροβανιέμι ο Αι Βασίλης ετοιμάζει τα δώρα!

Στο Ροβανιέμι, το χωριό του Άγιου Βασίλη ξημερώνει. Τι κι αν ο ήλιος δεν κάνει την εμφάνιση του πριν τις 11.00, ο Άι Βασίλης και οι βοηθοί του δουλεύουν από τα χαράματα, αφού πρέπει να ετοιμάσουν δώρα για εκατομμύρια παιδιά. Το Ροβανιέμι βρίσκεται κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, στη Φιλανδική Λαπωνία. Κάθε χρόνο, από εκεί ξεκινά το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης, που φέτος δηλώνει χαρούμενος και αισιόδοξος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το χλιδάτο και ακριβό Χριστουγεννιάτικο δένδρο των 14εκ. ευρω!

 

«Αυτή την χρονιά, τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Φυσικά, όλοι έχουμε δύσκολες μέρες. Όμως οι μικροί μας φίλοι πλέον γνωρίζουν πως πρέπει να φερθούν μετά από μια κακή ημέρα. Ξέρουν πως πρέπει να δείχνουμε συμπόνοια στους άλλους και να καταλαβαίνουμε τα προβλήματα των γονιών τους» δήλωσε ο Άγιος Βασίλης.

 

 

Πολλά παιδιά ζητούν ακριβά παιχνίδια, αφού ξέρουν πως οι γονείς τους δεν έχουν χρήματα. Άλλα παιδιά απλά ζητούν την μαμά και τον μπαμπά.

 

 

«Υπάρχει κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένο. Μερικά παιδιά ζητούν περισσότερο χρόνο με τους γονείς τους, ευτυχία και υγεία. Αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο» δήλωσε ο Άγιος Βασίλης.

 

 

Κάθε χρόνο, το ταχυδρομείο του Ροβανιέμι λαμβάνει περίπου 500.000 γράμματα για τον Άγιο Βασίλη. Και μπορεί ο Santa Claus να ετοιμάζεται για το μεγάλο του ταξίδι, όμως αυτές τις μέρες το χωριό του αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.