fbpx

Δες πόσα έβγαλε η Κένταλ Τζένερ το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου

Δες πόσα έβγαλε η Κένταλ Τζένερ το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου

Η Κένταλ Τζένερ περπάτησε φέτος σε διάσημες πασαρέλες (Burberry, Versace, Fendi), βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue (μεταξύ πολλών άλλων) και έκανε την μεγάλη της επιστροφή στο σόου της Victoria’s Secret.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η Νο 1 πορνοσταρ σύμφωνα με το Pornhub

 

«Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια», έλεγε κάποτε η Λίντα Εβαντζελίστα. Η Κένταλ Τζένερ, πάντως, φέτος σηκωνόταν για 62.000 δολάρια τη μέρα, μαζεύοντας συνολικά 22.5 εκατομμύρια, κάτι που σύμφωνα με το Forbes την κατατάσσει στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου για το 2018.

 

 

Όλα αυτά την βοήθησαν στο να παραμείνει το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο και για το 2018.

 

 

Η 23χρονη κέρδισε 22,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 12 μήνες, κατακτώντας την κορυφή της λίστας των υψηλότερα αμειβόμενων μοντέλων, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Forbes. Τα κέρδη της ξεπερνούν ελαφρώς αυτά που έβγαλε πέρυσι, τα οποία ανερχόταν στα 22 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Εκτός από τις πολυάριθμες εμφανίσεις της σε πασαρέλες και εξώφυλλα περιοδικών, πολλά από τα έσοδά της προήλθαν από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με γνωστές μάρκες όπως οι Estée Lauder, Adidas, Longchamp και Calvin Klein

 

 

Η Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να συγχαρεί την αδερφή της για την εντυπωσιακή πορεία της με ένα tweet. «Μπράβο σου αδερφή. Τα κατάφερες!» της έγραψε.