fbpx

Δες πώς κάνεις το Suzuki Jimny να μοιάζει με το Defender

Δες πώς κάνεις το Suzuki Jimny να μοιάζει με το Defender

Η ιαπωνική εταιρεία Damd δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή πέρα από τους κύκλους των οπαδών του μικρού SUV της Suzuki, του Jimny.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό το αμερικάνικο παραδοσιακό θηρίο είναι πλέον υβριδικό!

 

Και αυτό γιατί για την τελευταία γενιά του σκληροπυρηνικού τετρακίνητου έχει εξελίξει ειδικά κιτ που το κάνουν να δείχνει σαν μικρογραφία πολύ πιο μεγάλων και βέβαια πολύ πιο ακριβών μοντέλων εκτός δρόμου.

 

 

Για παράδειγμα σαν το κλασικό Jeep Wrangler, το θρυλικό Bronco της Ford ή την επιβλητική Mercedes G-Class.

Πρόσφατα η Damd πρόσθεσε ένα άλλο επιτυχημένο κιτ στη γκάμα της, το οποίο ονομάζει Little D. Και αυτό γιατί με τη νέα μάσκα, τους καινούργιους προφυλακτήρες και τις επεκτάσεις στα φτερά το μικρό Suzuki δείχνει σαν ένα κλασικό, τρίθυρο Land Rover Defender. Σαν και αυτά που είχαν βρεθεί και στα πιο δύσβατα σημεία του πλανήτη.

 

 

Προκειμένου η εικόνα να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και κοντά στο αρχέτυπο υπάρχουν ακόμα και τάσια τροχών στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ η γραμματοσειρά και τα λογότυπα είναι αντίστοιχα με τα γνήσια.

Αυτός που δεν έχει αλλάξει είναι ο κινητήρας, ο τετρακύλινδρος των 1.500 κυβικών και των 102 ίππων που μπορεί να κινήσει όλους τους τροχούς, ενώ τα στοιχεία που αποτελούν το κιτ πωλούνται και μεμονωμένα.

 

ΠΗΓΗ: CNN