fbpx

Δες τη δημόσια απολογία του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί

Δες τη δημόσια απολογία του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί

Φέτος, ο Μπραντ Πιτ οδεύει ολοταχώς προς το Όσκαρ, σαρώνοντας στο μεταξύ το ένα βραβείο μετα το άλλο. Και σε κάθε ευχαριστήριο λόγο του, έχει και κάτι να πει, εμμέσως πλην σαφώς. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν η αποτυχία του γάμου του με την Αντζελίνα Τζολί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα αστειάκια του Μπραντ Πιτ για την ερωτική του ζωή και η αντίδραση της Τζένιφερ Άνιστον

 

Στην ομιλία του στις Χρυσές Σφαίρες είπε πολλά και διάφορα αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην οικογένειά του, αυτή τη φορά είπε κάτι που ερμηνεύτηκε ως έμμεση αναφορά στην Τζολί. Αφού παρέλαβε το βραβείο SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Κάποτε… στο Χόλιγουντ, και ενώ μιλούσε στο κοινό είπε κάτι που ερμηνεύτηκε ως ανάληψη ευθύνης για την αποτυχία του γάμου του.

Αναφερόμενος στο ρόλο του στην ταινία, είπε: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του».

Ο γάμος του με την Αντζελίνα Τζολί έληξε άδοξα το 2016. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες και οι δυο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις. Ο Πιτ έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του ότι για ένα μεγάλο διάστημα έκανε διαρκώς χρήση μαριχουάνας και ήταν ουσιαστικά απών από τη σχέση και την οικογένεια.

 

ΠΗΓΗ: CNN