fbpx

Δες τη μαγευτική βίλα της Ναόμι Κάμπελ στην Κένυα

Δες τη μαγευτική βίλα της Ναόμι Κάμπελ στην Κένυα

Ένα μοντέλο που έχει κατακτήσει τον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μένει σε ένα απλό και αδιάφορο αρχοντικό. Ο λόγος για τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία παρουσίασε με καμάρι την πολυτελή βίλα της στην Κένυα, με τις τέσσερις πισίνες και τα αυθεντικά έπιπλα από την Αφρική.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Ελλάδα έρχεται ο Ντάνιελ Κρεγκ για τα γυρίσματα του sequel του «Knives Out»

 

Στην ακτή του Ινδικού Ωκεανού, στο Μαλίντι, η τεράστια ιδιοκτησία της Ναόμι Κάμπελ συνδυάζει αβίαστα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επιτυχάνοντας ένα ευάερο σπίτι με μια αίσθηση ηρεμίας.

Το διάσημο μοντέλο είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το Μαλίντι το 1994, προτού «ερωτευτεί» την τροπική τοποθεσία το 1999 και τελικά αγοράσει ένα ακίνητο εκεί.

 

 

Η 50χρονη Ναόμι έκανε μια ξενάγηση στη βίλα της στο περιοδικό «Architectural Digest», που τη φιλοξενεί στο τεύχος Μαΐου.

Όπως μπορεί να δει κανείς, το σαλόνι φιλοξενεί μια τεράστια εσωτερική πισίνα, κομψά έπιπλα κατασκευασμένα από ντόπιους εργάτες, περίτεχνα μαροκινά φωτιστικά και ένα μπαλκόνι που περιβάλλει το μεγάλο δωμάτιο. Όσο για τη σκεπή, είναι φτιαγμένη με αποξηραμένα φύλλα καρύδας, μια τεχνική που λέγεται Makuti.

 

 

Σύμφωνα με το μοντέλο, σε αυτόν τον χώρο περνά τον χρόνο της με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα πριν ή μετά το δείπνο. «Αυτή είναι η πιο κρύα πισίνα του σπιτιού» λέει το μοντέλο, προσθέτοντας: «Επειδή κάνει πολύ ζέστη σε αυτόν τον χώρο, η πισίνα έπρεπε να είναι κρύα».

Όσο για τους εξωτερικούς χώρους, μπορεί να διακρίνει κανείς παραδοσιακά τραπεζάκια και καθίσματα διασκορπισμένα και τοποθετημένα κάτω από ξύλινα κιόσκια για την προστασία των επισκεπτών από τη ζέστη.

Όπως λέει η ίδια: «Ο κόσμος έχει τόσο λανθασμένη αντίληψη για την Αφρική, είναι ένα όμορφο μέρος. Αυτός είναι ο αγαπημένος μου προορισμός όταν θέλω να χαλαρώσω και να φύγω μακριά από όλα. Η Κένυα είναι ένα φυσικό κόσμημα, έχει το σαφάρι, έχει την ακτή, έχει τους αμμόλοφους, έχει όλα τα στοιχεία και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται».

 

 

«Η πρώτη φορά που άκουσα για την Κένυα ήταν από τη θεία μου την Τζουν και στη συνέχεια, η δεύτερη φορά, ήταν από τη Λόρεν Χάτον, που μου είπε πως πάντα πήγαινε στην Κένυα για να αναζωογονηθεί μετά από δουλειά. Φυσικά, μιλάμε για τη Λόρεν Χάτον, που είναι θρύλος και πάντα έλεγε: ”Επέστρεφα από εκεί με ένα τεράστιο χαμόγελο”. Θυμάμαι την πρώτη φορά που θα ερχόμουν στην Κένυα, της το είπα και μου απάντησε: ”Να παρατηρήσεις το χαμόγελό σου όταν επιστρέψεις, θα έχεις ένα πραγματικό χαμόγελο” και, πράγματι, κατάλαβα τι εννοούσε. 100%».

Επιστρέφοντας στην ξενάγηση στη βίλα της, η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως χαλαρώνει στο δικό της σπα με υδροθεραπεία, μια θεραπεία που συνιστά σε όλους τους επισκέπτες της κατά την άφιξή τους.

Τέλος, κλείνοντας την ξενάγηση γύρω από το υπέροχο σπίτι της, το διάσημο μοντέλο έδειξε και την παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την ιδιοκτησία της.