fbpx

Δες τη νέα Mercedes S-Class και απλώς ονειρέψου!

Δες τη νέα Mercedes S-Class και απλώς ονειρέψου!

Οι λιμουζίνες πολυτελείας πάντα ήταν ένας χώρος που εξασφάλιζε άνεση στα ταξίδια και ηρεμία στην εργασία. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τo best seller της κατηγορίας, την S-Class της Mercedes, που στη νέα της γενιάς που θα παρουσιαστεί επίσημα σύντομα έχει εξελιχθεί σε έναν «ενδιάμεσο χώρο». Ένα καταφύγιο μεταξύ του σπιτιού και του χώρου εργασίας και αυτό ισχύει και για τις δύο εκδόσεις της, τόσο αυτή με το στάνταρ μεταξόνιο όσο και αυτήν με το επιμηκυμένο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Επιστρέφει η Delage με ένα hypercar εμπνευσμένο από τη F1

 

Στην αίσθηση ευρυχωρίας συμβάλλει η ιδιαίτερη εσωτερική σχεδίαση, η οποία έχει στοιχεία αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και σχεδίασης θαλαμηγού, ενώ εκτός από τις οθόνες που μπορούν να φτάσουν και τις πέντε εντυπωσιακά είναι και τα μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό και στο πίσω μέρος.

 

 

Παράλληλα ο ενεργός ατμοσφαιρικός φωτισμός έχει πλέον ενσωματωθεί στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και έχει τη δυνατότητα να επισημαίνει οπτικά τις προειδοποιήσεις. Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας (Active Blind Spot Assist) προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με μία κόκκινη φωτεινή κινούμενη εικόνα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ανταπόκρισης κατά τον χειρισμό του συστήματος κλιματισμού ή του φωνητικού βοηθού «Hey Mercedes».

 

 

Επίσης ο ενεργός ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι ενσωματωμένος στο σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING. Πατώντας ένα κουμπί ή δίνοντας μια φωνητική εντολή, το «Fit & Healthy» προσφέρει βιωματική εμπειρία των προηγμένων συστημάτων άνεσης της S-Class. Ταυτόχρονα δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα στομ εσωτερικό χώρο -π.χ. αναζωογονητική σε περίπτωση κούρασης ή χαλαρωτική εάν το επίπεδο στρες είναι υψηλό. Μάλιστα το ENERGIZING COACH προτείνει μάλιστα το κατάλληλο πρόγραμμα τονωτικής άσκησης ή ευεξίας με βάση τα δεδομένα του οχήματος ή της διαδρομής. Ο έξυπνος αλγόριθμος του συστήματος συνυπολογίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα ύπνου και το επίπεδο άγχους εάν ο οδηγός διαθέτει κατάλληλο smartphone ή φοράει ρολόι fitness.