fbpx

Δες τη Ναυσικά που πήγε από το μοντελιγκ στη ηθοποιία

Δες τη Ναυσικά που πήγε από το μοντελιγκ στη ηθοποιία

Την γνωρίσαμε μέσα από την σελίδα της στο Instagram και όταν ψάξαμε λίγο παραπάνω είδαμε πως πρόκειται για μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς της «νέας γενιάς» και ίσως η… διάδοχος της Δήμητρας Ματσούκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η Silvia που δηλώνει ότι είναι «κακή επιρροή»

 

Να θυμίσουμε πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν κορίτσι του Κώστα Σόμμερ για κάποιο διάστημα, όχι όμως πλέον… Εξάλλου, στην τελευταία της ανάρτηση ποζάρει εντελώς γυμνή, αναδεικνύοντας το σώμα και τις καμπύλες της. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την Κάτια Δέδε και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

 

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πανέμορφο μοντέλο – ηθοποιός η οποία κατάφερε να κλείσει έναν ρόλο στην ταινία «Berlin, I love you». Σε αυτήν πρωταγωνιστούν η Helen Mirren, Keira Knightley, και ο Mickey Rourke.

 

 

Με τις “καυτές” φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο instagram έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που η Ναυσικά μετρά περισσότερους από 60.000 followers και σε κάθε της ενσταντανέ χιλιάδες likes και σχόλια.

 

 

Πλέον κατάφερε να κλείσει έναν ρόλο στην ταινία “Berlin, I love you”. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες και πρωταγωνιστούν η Κίρα Νάιτλι, η Έλεν Μίρεν αλλά και ο Μίκι Ρουρκ.