fbpx

Δες τη one off Ferrari BR20! Ένα μοναδικό αυτοκίνητο!

Δες τη one off Ferrari BR20! Ένα μοναδικό αυτοκίνητο!

Αν είσαι πολύ καλός πελάτης και το πορτοφόλι σου είναι κάτι παραπάνω από φουσκωμένο η Ferrari αναλαμβάνει να κατασκευάσει, ειδικά για σένα, ένα μοναδικό αυτοκίνητο. Το οποίο ναι μεν θα βασίζεται σε ένα γνωστό της μοντέλο αλλά οπτικά μικρή σχέση θα έχει με αυτό.

Τελευταία στη λίστα αυτών των πολύ σπέσιαλ δημιουργιών του τμήματος Special Projects της Ferrari είναι η BR20, που έχει προκύψει από την GTC4 Lusso. Το τετραθέσιο ή πιο σωστά 2+2 θέσεων supercar με την εμφάνιση shooting brake.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως θα είναι το ελληνικό hypercar που λέγεται Χάος (Chaos)

 

Η οποία στην BR20 απλά δεν υφίσταται καθώς το πίσω μέρος της είναι τελείως διαφορετικό και εμπνευσμένο από κλασικά GT μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Όπως για παράδειγμα την 410 Superamerica και την 500 Superfast που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του ’50 και του ‘60 αντίστοιχα.

Σε σχέση με την GTC4 Lusso η BR20 διαφοροποιείται και μπροστά, λιγότερο μεν σε σχέση με το πίσω μέρος της αλλά διαφοροποιείται, ενώ το εσωτερικό της είναι αυστηρά διθέσιο και με χαρακτηριστικές επενδύσεις από σκούρο καφέ δέρμα.

Πίσω από τα καθίσματα έχει δημιουργηθεί ένας χώρος φόρτωσης επίσης επενδυμένος με δέρμα, προκειμένου ο τυχερός ιδιοκτήτης της, ναι αυτός με το φουσκωμένο πορτοφόλι, να μπορεί να πάρει και κάποιες αποσκευές μαζί του.

Η Ferrari δεν έχει ανακοινώσει κάτι για τον κινητήρα της BR20 αλλά είναι βέβαιο πως θα πρόκειται για τον ατμοσφαιρικό V12 των 6.262 κυβικών και των 690 ίππων που κινεί και το μοντέλο στο οποίο βασίζεται.