fbpx

Δες τις ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker

Δες τις ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker

O Τοντ Φίλιπς, ο σκηνοθέτης του «Joker», της ταινίας – φαινόμενο που συνεχίζει να σπάει τα παγκόσμια ταμεία και τα ρεκόρ, όπως είχε υποσχεθεί πριν λίγο καιρό, ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα του φιλμ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Joker σπάει όλα τα ρεκόρ με πολλά εκατομμύρια στα ταμεία!

 

Σε ορισμένες φωτογραφίες βλέπουμε το σκηνοθέτη να μιλάει με το Χοακίν Φοίνιξ, προφανώς δίνοντάς του οδηγίες για μια σκηνή, σε άλλες ο φακός τους πιάνει χαλαρούς να γελούν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και σε κάποιες βλέπουμε από κοντά τη μάσκα και το σημειωματάριο του Άρθουρ Φλεκ.

 

 

Από την πρώτη στιγμή που το «Joker» κατέκτησε την κορυφή του box office και έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, ο Φίλιπς άρχισε να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστεί, όπως έχει επαναλάβει αρκετές φορές, είναι οι κομμένες σκηνές της ταινίας.

 

 

Τις προηγούμενες μέρες, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η ταινία, η οποία κατάφερε να γίνει η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία με δείκτη καταλληλότητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται), ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

 

 

ΠΗΓΗ: CNN