fbpx

Δες τι έκανε η Ανανία και τους ξεσήκωσε όλους!

Δες τι έκανε η Ανανία και τους ξεσήκωσε όλους!

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο και η κάμερα την απαθανάτισε σε μπαρ στην Μικρή Βενετία να χορεύει με πάθος.

Ο ρυθμός συνεπήρε, την Τραϊάνα Ανανία. Το στυλ της προκάλεσε «πανικό» στο μαγαζί και ταραχή στους θαμώνες που είχαν καρφώσει τα μάτια τους πάνω της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την κατέγραψε και έγινε viral.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Victoria June «ανεβάζει» τρελά τις θερμοκρασίες!!!

 

Η Τραϊάνα Ανανία έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη όμως ζει στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός άλλα και τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη της Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος «Βασίλης Διαμαντόπουλος» και πέρασε με άριστα τις εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Αποφοίτησε το 2011.

 

 

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, Αφρικάνικου Χορού, σεμινάριο υποκριτικής τηλεόρασης και κινηματογράφου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη άλλα και με τον Μάνο Γραβρά. Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία: «Ελεύθερη Βούληση» του Αντώνη Σωτηρόπουλου.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμέτοχη της στην καθημερινή σειρά του AΝΤ1, «Συμμαθητές» όπου υποδυόταν την Ίριδα. Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε το 2013 όταν για πρώτη φορά συνεργάστηκε με τους ONIRAMA. Από τότε ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες.