fbpx

Δες τι συμβαίνει με τα Paddock και Umbrella girls του Motogp

Δες τι συμβαίνει με τα Paddock και Umbrella girls του Motogp

Μοτοσυκλέτα χωρίς γυναίκα δεν γίνεται! Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της Dorna για το Motogp και δεν ακολούθησαν τη Formula 1 και τη Liberty Media που από φέτος που ανέλαβε απαγόρευσε τα Formula 1 Girls!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή η κυρία είναι η πιο όμορφη αεροσυνοδός

 

Ο CEO της Dorna Καρμέλο Εσπελέτα έσπευσε να τοποθετηθεί για το μέλλον των Paddock Girls του MotoGP και να διαβεβαιώσει ότι τα κορίτσια θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας.

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό Motociclismo, ο ισχυρός ανδρας του MotoGP δήλωσε πως τίποτε δεν θα αλλάξει στην ύπαρξη των Paddock και Umbrella Girls στο MotoGP.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Αυτά είναι τα 6 tips που πρέπει να προσέξεις για τη μηχανή σου στην άμμο της παραλίας!

 

«Στο MotoGP, αντίθετα από ότι αποφάσισε η Formula 1, δεν θα βάλουμε κανόνες για τις κοπέλες με τις ομπρέλες. Βεβαίως επειδή σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και τους νόμους της κάθε χώρας, αν κάποια χώρα μας πει πως δεν θέλει Umbrella girls θα το σεβαστούμε ειδικά όμως γι αυτήν την χώρα. Δεύτερον και αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι, οι κοπέλες που εργάζονται σε αυτό τον τομέα, πρέπει να σέβονται τους νόμους της κάθε χώρας και το ντύσιμό τους να ακολουθεί τους νόμους της χώρας. Αν πω εγώ, πως δεν θα πρέπει να κρατάνε τα νούμερα στην σχάρα εκκίνησης γυναίκες, θα αποτελεί διάκριση κατά των γυναικών και αυτό δεν με εκφράζει. Οι χορηγοί αποφασίζουν αν θέλουν άντρες ή γυναίκες γι’ αυτή τη δουλειά.»