fbpx

Δες το καθηλωτικό τρέιλερ της Marvel με όλες τις επερχόμενες ταινίες

Δες το καθηλωτικό τρέιλερ της Marvel με όλες τις επερχόμενες ταινίες

Σε ένα βίντεο μόλις τριών λεπτών και έντεκα δευτερολέπτων, η Marvel συμπυκνώνει όλο της το κινηματογραφικό σύμπαν, παρουσιάζοντας και σκηνές από τις επερχόμενές της ταινίες, ανάμεσά τους και το «TheEternals», το οποίο σκηνοθετεί η φετινή νικήτρια των Όσκαρ, Κλόι Ζάο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Τα επόμενα «Avatar» θα είναι γεμάτα εκπλήξεις αποκάλυψε ο Τζέιμς Κάμερον

 

Η Marvel δίνει στο διψασμένο κοινό μια μικρή γεύση από τις επερχόμενες ταινίες της, όπως το «TheEternals», αλλά και τους νέους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των «BlackPanther 2» και «CaptainMarvel 2», όπως και καινούργιες σκηνές από τις ταινίες «BlackWidow» και «Σάο Τσι και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Το σίκουελ του «BlackPanther» θα έχει τίτλο «BlackPanther: WakandaForever» και θα βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022, ενώ το «CaptainMarvel 2» έχει νέο τίτλο, «TheMarvels» και αναμένεται στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022. Σε αυτό θα κάνουν την εμφάνισή του η Μόνικα Ράμπο (από το «WandaVision») και η Καμάλα Καν (από την επερχόμενη σειρά του Disney+ «Ms. Marvel»).

Για τους «Eternals» η ΚλόιΖάο, μιλώντας στο TheHollywoodReporter, είπε: «γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα, 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το “Nomadland”. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Νομίζω ότι στάθηκα τυχερή. Η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό».

Μέχρι στιγμής η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει για τις 5 Νοεμβρίου 2021. Επίσης, η Marvel ανακοίνωσε και τις νέες ημερομηνίες των ταινιών «Ant-ManandtheWasp: Quantumania» για τις 17 Φεβρουαρίου 2023 και «GuardiansoftheGalaxyVol. 3» για τις 5 Μαΐου 2023.