fbpx

Δες το μοναδικό δώρο που έκανε ο Μπράντ Πιτ σε μια συνεργάτιδα του!

Δες το μοναδικό δώρο που έκανε ο Μπράντ Πιτ σε μια συνεργάτιδα του!

Είναι δεδομένο ότι ένας άντρας γίνεται πολύ πιο γοητευτικός όταν επιτρέπει στον εαυτό του να συγκινηθεί και να εκδηλώσει την ευαίσθητη πλευρά του. Πολύ περισσότερο όταν αυτός ο άντρας είναι ο Μπραντ Πιτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Don’t Stand So Close to Me»: Ο Sting κάνει το τραγούδι του ύμνο της καραντίνας

 

Τον έχουμε δει να κλαίει αρκετές φορές στις ταινίες του. Είναι έτσι κι αλλιώς ακαταμάχητος, πολύ περισσότερο δε όταν τον βλέπεις να δακρύζει. Ο Μπραντ Πιτ όμως δεν διστάζει να δακρύσει και στην πραγματική του ζωή, δείχνοντας πόσο ευαίσθητος είναι.

 

 

Ο Αμερικανός σταρ αποφάσισε να λάβει μέρος σε μία εκπομπή που μεταμορφώνει σπίτια, και τους ζήτησε να αλλάξουν το σπίτι και τη ζωή μιας γυναίκας που έχει στο πλευρό του εδώ και 30 χρόνια. Της make up artist Τζιν Μπλακ την οποία έχει μαζί του σε κάθε ταινία του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έλαβε μέρος στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Celebrity IOU των αδερφών Ντρου και Τζόναθαν Σκοτ στο HGTV, όπου κάθε φορά ένας διάσημος ζητάει να ανακαινίσουν τον χώρο ενός φίλου του, στον οποίο οφείλει πολλά.

 

 

O Μπραντ Πιτ απευθύνθηκε στους Σκοτ και τους ζήτησε να ανακαινίσουν το σπίτι της Μπλακ, αλλά και εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε στο γκρέμισμα αλλά και στο χτίσιμο του σπιτιού. Μάλιστα, κάποια στιγμή μιλάει για τους γονείς της και δεν συγκρατεί τα δάκρυά του.