fbpx

Δες το πρώτο και …σκοτεινό τρέιλερ του νέου Batman

Δες το πρώτο και …σκοτεινό τρέιλερ του νέου Batman

Μπορεί η ταινία να καθυστερήσει να βγει στους κινηματογράφους -όπως και πολλές ακόμα λόγω του κορωνοϊού, όμως ήρθε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της επικείμενης νέας ταινίας Batman, με το Ρόμπερτ Πάτινσον πίσω από τη μάσκα του σκοτεινού ιππότη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι πλήρωσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην Ελληνίδα σύζυγο του για να χωρίσει!

 

Στο πολύ σκοτεινό τρέιλερ, ο υπερήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από εγκλήματα, στα οποία ο θύτης φροντίζει να αφήνει πάντα ένα σημείωμα με αποδέκτη τον Batman. Το τρέιλερ παρουσιάστηκε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση της DC, της εταιρείας κόμικ στην οποία ανήκει το εμπορικό σήμα του ο Batman με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της νέας ταινίας, Ματ Ριβς, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στην ταινία.

Ο Γρίφος, ο οποίος κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα με τα μηνύματα προς τον Batman, δεν είναι ο μόνος «κακός» στην ταινία, στην οποία θα δούμε επίσης τη Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Κατγούμαν, αλλά και τον Κόλιν Φάρελ να ερμηνεύει τον θρυλικό Πιγκουίνο, ρόλο που έχει συνδεθεί με τον Ντάνι Ντε Βίτο.

Σύμφωνα με το σεναριογράφο, η ταινία Batman θα συναντήσει τον σκοτεινό ιππότη δύο χρόνια αφότου έχει φορέσει τη στολή και θα ξεδιπλώσει μια ιστορία διαφθοράς που φτάνει ως την έπαυλη της οικογένειας Γουέιν.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι το Σεπτέμβριο, καθώς είχαν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου, με τρεις μήνες καθυστέρηση.