fbpx

Δες το φανταστικό σπίτι του Ρότζερ Φέντερερ στη Ζυρίχη

Δες το φανταστικό σπίτι του Ρότζερ Φέντερερ στη Ζυρίχη

Ο θρύλος του τένις, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, έχει ένα εκπληκτικό γυάλινο σπίτι που κοστίζει 6,5 εκατομμύρια λίρες, με απίστευτη θέα στη Λίμνη της Ζυρίχης. Ο Ρότζερ Φέντερερ, έχει και άλλα σπίτια αλλά αυτό είναι από τα πιο εντυπωσιακά.

Το τριώροφο συγκρότημα διαθέτει επίσης δύο ξεχωριστά διαμερίσματα για τους επισκέπτες – δύο από τα οποία είναι για τους γονείς του 38χρονου Ρότζερ Φέντερερ, Ρόμπερτ και Λινέτ, οι οποίοι πιστεύεται ότι ζουν μαζί με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Μίρκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι ένα ελληνικό νησάκι που γίνονται μόνο …γάμοι!

 

Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον ιστότοπό της η εταιρεία Kamata Development, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο παλάτι του οκτώ φορές νικητή του Γουίμπλετον.

Το 2014, ο διάσημος τενίστας, που αξίζει πάνω από 450 εκατομμύρια λίρες, μετακόμισε σε αυτό το πολυτελές σπίτι, που βρίσκεται στο φορολογικό καταφύγιο Wollerau στο καντόνι Σβιτς της Ελβετίας.

 

 

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτήριο, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μεγάλα μπαλκόνια με θέα στην ήσυχη λίμνη της Ζυρίχης και γυάλινο θόλο πάνω από το σαλόνι.

Επειδή έχει έναν από τους δήμους με τους χαμηλότερους φόρους στην Ευρώπη, έχει προσελκύσει πολλούς πλούσιους και διάσημους. Οι πολυεκατομμυριούχοι οδηγοί της F1, Κίμι Ραϊκόνεν και Φελίπε Μάσα, έχουν επίσης κάνει το Wollerau «πατρίδα» τους με τα χρόνια.

 

 

Το σπίτι χτίστηκε από το μηδέν και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα ήθελε ένα κορυφαίο αθλητικό αστέρι.

Εκτός από αυτήν την απίστευτη γραφική θέα, που απολαμβάνει ο Ρότζερ Φέντερερ, υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει.

Το σπίτι διαθέτει πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη με σπα, καθώς και γυμναστήριο πρώτης κατηγορίας. Και τα δύο θα εξασφαλίσουν ότι ο Ελβετός σταρ του τένις θα παραμείνει στην κορυφή.

 

 

Υπάρχει επίσης ένας υπόγειος χώρος στάθμευσης, όπου μπορεί να σταθμεύσει την εξαιρετική του συλλογή από Mercedes Benz.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, λατρεύει την οικογένειά του πίστευε ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό σπίτι για τη σύζυγό του από τη Σλοβακία, Μίρκα, και για τα τέσσερα παιδιά τους, Μίλα, Σαρλίν, Λένι και Λίο.

Αλλά ήθελε επίσης να βεβαιωθεί ότι η μαμά και ο μπαμπάς του, θα ζούσαν μια άνετη ζωή επίσης. Γι’ αυτό δημιούργησε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα εντός των τριών ορόφων, όπου πιστεύεται ότι κατοικούν.

Ο Ρότζερ Φέντερερ μιλούσε πάντα για το πώς τον μεγάλωσαν οι γονείς του. Κάποτε αποκάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ πιεστικοί και έδειξαν ενδιαφέρον για ό,τι έκανε και όχι μόνο για το τένις.

Αυτό τον έκανε να ορκιστεί ότι θα μεγαλώσει τα παιδιά του με τον ίδιο τρόπο που έκαναν εκείνοι, οπότε ίσως θέλει να τους έχει κοντά για να τον βοηθήσουν και να του δείξουν τον δρόμο, όπως αναφέρει η Mirror.