fbpx

Επειδή των …φρονίμων τα παιδιά προετοιμάζονται δες πως γίνεται η συντήρηση ενός καυστήρα!

Επειδή των …φρονίμων τα παιδιά προετοιμάζονται δες πως γίνεται η συντήρηση ενός καυστήρα!

Των φρονίμων τα παιδιά πριν… λέει η παροιμία και δεν έχει άδικο, αφού είναι καλό να προετοιμάζεσαι από πριν και όχι τελευταία στιγμή.

Η θέρμανση είναι ένα από αυτά τα θέματα που για να μη φτάσεις με τα πρώτα κρύα να παγώνεις είναι καλό να προετοιμαστείς νωρίτερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι πρέπει να προσέξεις στις δουλειές που κάνεις στο εξοχικό σου

 

Το Activeman.gr πήγε στην Alpha Gas και σου παρουσιάζει πως γίνεται μια ολοκληρωμένη συντήρηση καυστήρα αερίου ώστε να είναι έτοιμος να λειτουργήσει με το πρώτο «κλικ» στην πρώτη κρύα μέρα του χρόνου.

Η Alpha Gas είναι ίσως η μεγαλύτερη εγγεγραμμένη εταιρεία στον σύνδεσμο επαγγελματιών τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης βορείου Ελλάδος με εξειδίκευση στις συντηρήσεις καυστήρων στην Θεσσαλονίκη. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας στον τομέα συντήρησης καυστήρων πετρελαίου και αερίου ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και απαιτήσεις του κάθε συστήματος.

Η συντήρηση καυστήρα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε ένα σύστημα θέρμανσης. Η σωστή και τακτική συντήρηση καυστήρων έχει πολλαπλά οφέλη και για τον ιδιοκτήτη αλλά και για το περιβάλλον.

Στη συντήρηση καυστήρων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και επίλυση αυτών, η ρύθμιση του συστήματος, ο καθαρισμός του λέβητα ή η αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης.

Η συντήρηση έχει στόχο την μέγιστη απόδοση του καυστήρα σας και τη μακροχρόνια συντήρησή του. Με την μέγιστη απόδοση του καυστήρα επιτυγχάνεται μείωση των χρησιμοποιούμενων καυσίμων με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση των εξόδων για θέρμανση και τη μείωση εκπομπών ρυπογόνων ουσιών στο περιβάλλον.

Δες στο  βίντεο που ακολουθεί πως το συνεργείο της Alpha Gas κάνει συντήρηση σε έναν καυστήρα αερίου: