fbpx

Ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον.

Ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον.

Ο παραγωγός της ταινίας Bohemian Rhapsody και ο σεναριογράφος Τζον Λόγκαν ετοιμάζονται να φέρουν στη μεγάλη οθόνη την αμφιλεγόμενη ζωή του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον.

Μετά το πολυβραβευμένο Bohemian Rhapsody, που είχε ως θέμα τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι, και το φετινό Rocketman, για τον Έλτον Τζον, ετοιμάζεται άλλη μια ταινία η οποία θα βασίζεται στην πολυτάραχη ζωή ενός ακόμα μεγάλου μουσικού, του Μάικλ Τζάκσον.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τις ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker

 

Η ταινία βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια της παραγωγής της, με τον παραγωγό της ταινίας Bohemian Rhapsody, Γκρέιχαμ Κίνγκ να την έχει αναλάβει. Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Τζον Λόγκαν, o δημιουργός του Penny Dreadful και σεναριογράφος του Skyfall, πράγμα που σημαίνει αν μη τι άλλο ότι η ταινία θα έχει μια δυνατή ιστορία.

 

 

Πέρα του ότι ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, η ζωή και η φήμη του Τζάκσον αμαυρώθηκαν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του. Το Deadline, το οποίο έβγαλε και πρώτο την είδηση, αναφέρει ότι «η ταινία δεν θα έχει ως σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Τζάκσον. «Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στην ταινία, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών», γράφει το site.

 

 

To μόνο βέβαιο είναι ότι η ταινία θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, όπως οτιδήποτε αφορά τον Τζάκσον. Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί ότι οι παραγωγοί πήραν την έγκριση του ιδρύματος του Τζάκσον και της οικογένειάς του για να κάνουν την ταινία. Αρχικά αυτό ήταν απαραίτητο προκειμένου να πάρουν τα δικαιώματα των τραγουδιών που θα χρησιμοποιηθούν, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι άνθρωποι του τραγουδιστή θα έχουν τον τελευταίο λόγο για το σενάριο και για το πως απεικονίζεται ο Τζάκσον μέσα από αυτό. Το ίδρυμα Τζάκσον ήταν εκείνο το οποίο μήνυσε το HBO για 100 εκατομμύρια δολάρια μετά και την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και θα ήθελε πολύ να ειπωθεί η ιστορία και από την άλλη πλευρά.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα πρωταγωνιστήσει, στο ρόλο του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και το ποιος θα αναλάβει να σκηνοθετήσει μια ταινία η οποία θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και ενδιαφέρον.

 

ΠΗΓΗ: CNN