fbpx

Η ανασφάλεια στο σεξ τελικά δεν είναι το …μέγεθος του «μικρούλη» σου

Η ανασφάλεια στο σεξ τελικά δεν είναι το …μέγεθος του «μικρούλη» σου

Έχουν οι γυναίκες ανασφάλειες στο σεξ αλλά και εμείς οι άνδρες δεν πάμε πίσω! Τι είναι αυτό που προκαλεί το αίσθημα της ανασφάλειας; Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι το μέγεθος του «μικρούλη» ωστόσο σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν αποτελεί ιδιαίτερο λόγο ανησυχίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 πράματα που μπορεί να κάνουν τον «μικρούλη» σου να …πέσει!

 

Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine που δημοσιεύει σχετική έρευνα η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η ποσότητα σπέρματος που θα εκτονωθεί κατά το τέλος της ερωτικής πράξης! Οι άνδρες που ρωτήθηκαν για την συγκεκριμένη έρευνα αποκάλυψαν ότι θεωρούν ότι όταν αφήνουν μεγαλύτερη ποσότητα είναι ικανοποιημένη η γυναίκα και οι ίδιοι! Αντίθετα αισθάνονται περίεργα αφού η μικρότερη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει υποψίες στη γυναίκα αν είναι παντρεμένοι ενώ και οι ίδιοι δεν αισθάνονται καλά καθώς νομίζουν ότι δεν την ικανοποιούν!

Αν η ποσότητα του σπέρματος είναι ικανοποιητική για εκείνους τότε είναι ικανοποιημένοι καθώς θεωρούν ότι το πολύ σπέρμα αυξάνει και τις δυνατότητες της σύλληψης αφού είναι πιο δυνατό αν βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Οι επιστήμονες που κλήθηκαν να διεξάγουν την έρευνα υποστηρίζουν ότι η άποψη αυτή των περισσοτέρων ανδρών δεν έχει επιστημονική βάση ούτε καν με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών. Εξηγούν παράλληλα ότι η ποσότητα εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως το άγχος και το στρες το κάπνισμα αλλά ακόμη και από τη συχνότητα εκσπερμάτωσης.