fbpx

Η επιστολή του Τομ Χανκς σε ένα παιδί που δέχεται μπούλινγκ επειδή τον λένε… Κορόνα

Η επιστολή του Τομ Χανκς σε ένα παιδί που δέχεται μπούλινγκ επειδή τον λένε… Κορόνα

Είναι μια εποχή πολύ δύσκολη για να σε λένε Κορόνα. Αυτή την… ατυχία έχει ένας 8χρονος από την Αυστραλία, που όπως φαίνεται περνάει δύσκολα την εποχή του κορωνοϊού, λόγω του ονόματός του. Βρήκε όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο και φίλο, στο πρόσωπο του Τομ Χανκς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το μοναδικό δώρο που έκανε ο Μπράντ Πιτ σε μια συνεργάτιδα του!

 

Ο Κορόνα Ντε Βρις (Corona De Vries), είναι ένα οκτάχρονο αγόρι από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Και, για τους δικούς του λόγους αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19.

 

 

Σύμφωνα με το Channel 7 News, το 8χρονο αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς λέγοντας: «Άκουσα τα νέα ότι εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορωνοϊό. Είστε εντάξει;»

Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά κορωνοϊό, πράγμα που τον κάνει να νοιώθει «λύπη κι οργή».

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα!» απάντησε ο Χανκς στη δική του απάντηση, που είχε πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζύ του στο Γκόλντ Κόουστ.

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο δύο φορές τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός στο αγόρι.

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Χανκς, αντίγραφο της οποίας έδειξαν οι εικόνες που προβλήθηκαν από το Channel 7 News. «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε:

«Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ».