fbpx

Η πτώση του Τζόνι Ντεπ – Κανένας δεν τον θέλει επειδή χτυπούσε την γυναίκα του!

Η πτώση του Τζόνι Ντεπ – Κανένας δεν τον θέλει επειδή χτυπούσε την γυναίκα του!

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ φαίνεται να έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την καριέρα του.

Η ήττα του στην τελευταία δίκη, καθώς και το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, που τον χαρακτηρίζει ως «wife beater», ότι χτυπάει δηλαδή την γυναίκα του, στάθηκαν  αφορμή για το διάσημο franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» και του prequel του Χάρι Πότερ «Fantastic Beasts» να τον απολύσουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τα παθιασμένα φιλιά της επανασύνδεσης της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ

 

Ο ηθοποιός προσέφυγε στη βρετανική δικαιοσύνη το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει την εφημερίδα «The Sun» και τον εκδότη της Νταν Γούτον για άρθρο του Απριλίου του 2018, το οποίο ανέφερε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, με τον χαρακτηρισμό «άντρας που χτυπά τη σύζυγό του». «Πώς μπορεί η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ να είναι πραγματικά χαρούμενη που ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος χτυπά τη σύζυγό του, πήρε τον ρόλο για το νέο φιλμ Fantastic Beasts»; αναρωτιόταν ο συντάκτης του άρθρου.

 

 

Η Άμπερ Χερντ κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση κάτι που ο Ντεπ αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η δίκη διήρκεσε πάνω από 16 ημέρες τον Ιούλιο του 2020 στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Στην απόφαση που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2020, ο δικαστής Τζάστις Νίκολ είπε ότι θεώρησε τους χαρακτηρισμούς στο άρθρο για τον Τζόνι Ντεπ «ουσιαστικά αληθινούς».

Ο ηθοποιός δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα πρότζεκτ από το 2020, ενώ ακόμα και οι εταιρείες που του πρόσφεραν δουλειά, έχουν αποσύρει τις προτάσεις τους. Ακόμα και στην μεταφορά της διάσημης ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» σε βιντεοπαιχνίδι, οι παραγωγοί δεν δέχτηκαν να δανείσει ο Τζόνι Ντεπ την φωνή του στον Τζακ Σπάροου. Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα από το 2003, στο επίσημο τρέιλερ για την προώθηση του βιντεο-παιχνιδιού ακούγεται κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωνή ανήκει στον ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που την δανείζει στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου. Έχει εμφανιστεί σε τρία ακόμη παιχνίδια, όπου υπάρχει ο χαρακτήρας του διάσημου πειρατή.

Ο παραγωγός των ταινιών, Τζέρι Μπρακχάιμερ στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην τύχη του Τζακ Σπάροου, δεδομένων όσων ακούγονται για τον Τζόνι Ντεπ, και είχε δηλώσει πως ακόμα δεν γνώριζε αν θα επέστρεφε στην σειρά ταινιών. Πάντως, στην 6η κατά σειρά ταινία, πρωταγωνίστρια θα είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, κάνοντας την πειρατική ζωή…γυναικεία υπόθεση.