fbpx

Η Nas είναι το διαμάντι που μας έρχεται από τη Ρωσία

Η Nas είναι το διαμάντι που μας έρχεται από τη Ρωσία

Το κανονικό της όνομα είναι Anastasia Utkova, αλλά το καλλιτεχνικό της τα λέει όλα αφού είναι πραγματικό διαμάντι. Η Nas Diamond είναι από τη Ρωσία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Samantha …ξέρει να φοράει …μαγιό!

 

Έχει ένα καλλίγραμμο κορμί που το διατηρεί κάνοντας πολύ σοβαρές θυσίες, αλλά το αποτέλεσμα την δικαιώνει, και μαζί με αυτή κι εμάς που την ακολουθούμε στο instagram με κομμένη την ανάσα. Είναι σκέτος πειρασμός.

 

 

Προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά. Όταν δε «ανέβασε» φωτογραφία της στο instagram να γυμνάζεται φορώντας τα εσώρουχά της προκάλεσε πανικό. Είναι πολύ όμορφη Ρωσίδα, με πολύ γούστο και στιλ, που ξέρει να ποζάρει και να προκαλεί χωρίς να γίνεται χυδαία. Για να καταλάβετε ακριβώς τι κορίτσι είναι θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο vk.com.

 

 

Η επέλαση τους συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα ξανθιάς. Κορμί-λαμπάδα, στήθος πληθωρικό, οπίσθια στην καλύτερη εκδοχή τους, αλλά αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι άλλο. Είναι γυμνάστρια, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο και να περπάτα με χάρη σε όλες τις δυτικές πασαρέλες.