fbpx

Η Yamaha Tenere επιστρέφει και έχει προνομιακή online τιμή μέχρι…

Η Yamaha Tenere επιστρέφει και έχει προνομιακή online τιμή μέχρι…

Η νέα Yamaha Tenere είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα της κατηγορίας on-off και η ζήτηση από το κοινό είναι μεγάλη. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στην Ευρώπη έχουν ήδη ξεπεράσει την προσφορά σύμφωνα με την Yamaha!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα δώσεις το προσωπικό σου στιλ στο κράνος σου

 

H νέα Yamaha Tenere 700 αναβιώνει το διάσημο όνομα Tenere των Ιαπώνων στις μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού και οι αναβάτες σε όλο τον κόσμο υποδέχονται με μεγάλη θέρμη τη νέα on-off μοτοσυκλέτα με τα γνήσια εκτός δρόμου χαρακτηριστικά και τον δικύλινδρο κινητήρα των 700 κ.εκ. και 74 ίππων.

 

 

Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ηλεκτρονικές προεγγραφές για την αγορά της πολυαναμενόμενης Yamaha Tenere 700 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές παραγγελίες σε προνομιακή τιμή, που αφορούν παραδόσεις εντός του Ιουλίου, έχουν υπερκαλύψει την προσφορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μία πρώτη γεύση για τη δυναμική της μοναδικής Tenere 700!

 

 

Όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση της νέας Tenere 700 μπορούν να προλάβουν την προνομιακή τιμή των 9.990 ευρώ (για την βασική έκδοση) που συνεχίζει να ισχύει με δύο όρους:

 

 

–Οn-line προεγγραφή ως τις 31 Ιουλίου 2019

-Παράδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από την 1η Αυγούστου η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Tenere 700 στην κανονική τιμή των 10.490 ευρώ – για τη βασική έκδοση – με παραγγελίες και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών Yamaha σε όλη την Ευρώπη.