fbpx

Μάθε γιατί το Half Night Stand είναι ότι πρέπει για σένα!

Μάθε γιατί το Half Night Stand είναι ότι πρέπει για σένα!

Την πέτυχες στο μπαρ… πήγατε σπίτι σου, περάσατε καλά… και τέλος! Γιατί να μην κοιμηθείς μόνος σου στο κρεβάτι σου και να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς εκείνη δίπλα σου;

Το Half  Night Stand είναι η αντικατάσταση του One Night Stand.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ που σε ικανοποιεί πλήρως

 

Το… στόρι είναι λίγο πολύ ίδιο: γνωρίζεις κάποια, σου αρέσει και της αρέσεις και καταλήγετε στο κρεβάτι, χωρίς δεσμεύσεις την επόμενη μέρα. Η μόνη διαφορά είναι πως αντί να ξυπνάς το επόμενο πρωί και είτε να λες μία αμήχανη καλημέρα είτε να περιμένεις πότε εκείνη θα φύγει, την διώχνεις με τρόπο μετά το τέλος της πράξης και δεν περνάς το βράδυ μαζί της.

«Αφού, λοιπόν, δεν θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, ποιος ο λόγος να περάσεις το βράδυ εκεί με μία άγνωστη» λέει η σεξολόγος Celeste Hirschman «Είναι καλύτερο να πας σπίτι σου, να κοιμηθείς στο δικό σου αναπαυτικό κρεβάτι, να ξυπνήσεις μόνος σου και να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη μέρα».

 

«Το σεξ είναι απλά μία δραστηριότητα, ενώ η αγάπη είναι κάτι πιο βαθύ. Είναι, λοιπόν, πιο εύκολο για σένα να την διώξεις με τρόπο, από την στιγμή που η αγάπη δεν είναι μέρος της εμπειρίας σου με αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο, μερικές φορές τα συναισθήματα μπορεί να μπερδευτούν, αν αποφασίσεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις δίπλα της. Για τον λόγο αυτό, προτίμησε να κάνεις Half  Night Stand, δηλαδή να κοιμηθείς στο τέλος μόνος σου, αν θωρείς πως αυτό που θέλεις μόνο είναι το σεξ» αναφέρει η ψυχολόγος και συγγραφέας Seth Meyers.