fbpx

Μάθε τι να φοβάσαι στα σούπερ μάρκετ στα παραθεριστικά μέρη

Μάθε τι να φοβάσαι στα σούπερ μάρκετ στα παραθεριστικά μέρη

Στις διακοπές πολλές φορές χρειάζεται να επισκεφθείς σούπερ μάρκετ, είτε για μερικές μπύρες, είτε για ψώνια για να μαγειρέψεις στο δωμάτιο που νοίκιασες με την παρέα σου.

Αν έχεις σπίτι σε κάποιο παραθεριστικό μέρος, τότε σίγουρα ξέρεις από πιο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου ψωνίζεις. Αν όμως πας σε κάποιο μέρος διακοπές για λίγες μέρες, τότε θα πρέπει να προσέξεις ορισμένες λεπτομέρειες επειδή πολύ απλά όλα τα σούπερ μάρκετ δεν είναι τα ίδια με εκείνα των πόλεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι ωραίες και ασφαλής βουτιές θέλουν οργάνωση και σκέψη

 

Με δυο λόγια ακόμα και σούπερ μάρκετ της ίδιας αλυσίδας που ψωνίζεις στη πόλη μπορεί να έχει διαφορές, από τις τιμές μέχρι και τα προϊόντα που προσφέρει.

Τι να προσέξεις:

  1. Τις τιμές

Κάποια τοπικά σούπερ μάρκετ μπορεί να έχουν τσιμπημένες  τιμές. Μάλιστα ακόμα και σούπερ μάρκετ μεγάλων αλυσίδων μπορεί να έχουν διαφορά στις τιμές στα παραθεριστικά κέντρα από εκείνες των πόλεων.

  1. Τα νερά

Τα νερά είναι ένα ευαίσθητο προϊόν ειδικά το καλοκαίρι που μπορεί αν μείνει αρκετή ώρα στον ήλιο μπορεί να αλλοιωθεί. Στα σούπερ μάρκετ των πόλεων αυτή η διαδικασία είναι τυπική και σχετικά γρήγορη. Σε εκείνα όμως των παραθεριστικών κέντρων μπορεί να έχουν ξεχαστεί στον ήλιο λόγω φόρτου εργασίας.

  1. Τα κατεψυγμένα

Το ίδιο ισχύει και για τα κατεψυγμένα προϊόντα. Στις πόλεις η διαδικασία είναι τυπική, σε παραθεριστικά μέρη μπορεί λόγο φόρτου εργασίας να ξεχαστούν για λίγο, να ξεπαγώσουν και να ξαναπαγώσουν.