fbpx

Μάθε το όνομα του νέου crossover της Fiat που «βάφτισε» το κοινό!

Μάθε το όνομα του νέου crossover της Fiat που «βάφτισε» το κοινό!

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Fiat παρουσίασε ένα B-SUV , το οποίο, ωστόσο, ήταν… αβάφτιστο. Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.

Συγκεκριμένα οι φίλοι της εταιρείας είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στα “Pulse”, “Tuo” και “Dumo”. Ο λαός, λοιπόν, αποφάνθηκε… δίνοντάς του την ονομασία “Pulse”.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν έχεις φράγκα μπορείς να νιώσεις λίγο σαν τον Πούτιν!!!

 

Οι ηλεκτρονικές κάλπες, λοιπόν έκλεισαν, με την “Pulse” να συγκεντρώνει το 65% ψήφων, τη “Dumo” 25% και τη “Tuo” να περιορίζεται στο φτωχό 10%.

Όπως γνωρίζουμε, το μοντέλο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα “MLA”, με τις διαστάσεις του να είναι αντίστοιχες με του 500X και το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.532 mm.

Σε επίπεδο εμφάνισης το Pulse έχει ιδιαίτερα στιβαρή όψη, ενώ διακρίνεται για την αυξημένη του απόσταση από το έδαφος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχoυν κομψοί κεντρικοί προβολείς και μια μεγάλη μάσκα με τρεις οριζόντιες γρίλιες.

Στο προφίλ κυριαρχούν οι έντονες γραμμώσεις και οι σύγχρονης σχεδίασης ζάντες, ενώ στο πίσω μέρος ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει τόσο η μικρή αεροτομή όσο και οι δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης.

Η διχρωμία, τέλος, αναδεικνύει τον μοντέρνο χαρακτήρα του compact crossover, και οι μπάρες οροφής υπερτονίζουν τον εκδρομικό του χαρακτήρα.

Στη Βραζιλία το μοντέλο θα προσφέρεται ενσωματώνοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι τρικύλινδρος, θα έχει χωρητικότητα 1.000 κ.εκ. και θα παράγει 120 PS/ 196 Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Στη βάση της γκάμας αναμένεται ένας 1.300αρης των 109 PS και 139 Nm, πλαισιωμένος είτε με 5άρι μηχανικό είτε με CVT.

Η εμπορική του διάθεση στη «Χώρα του Καφέ» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Άνοιξη.