fbpx

Μάντεψε ποια είναι η σειρά που σπάει ρεκόρ στο Netflix

Μάντεψε ποια είναι η σειρά που σπάει ρεκόρ στο Netflix

Η ιστορία της νεαρής έφηβης που θριαμβεύει σε σκακιστικούς αγώνες κερδίζει τις καρδιές των θεατών πέρα από κάθε προσδοκία, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ του Netflix παγκοσμίως.

Με το «Γκαμπί της βασίλισσας», η Άνια Τέιλορ Τζόι, δεν έδειξε μόνο ότι οι γυναίκες μπορούν να παίζουν εξαιρετικό σκάκι, αλλά δημιούργησε και ένα πρωτοφανές φαινόμενο, που έκανε το Netflix να προβεί σε μια σπάνια κίνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Άκου το νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Ρόμπι Ουίλιαμς που θέλει να αναπτερώσει το ηθικό μας

 

Σε μια ανακοίνωση από αυτές που δεν συνηθίζει η πλατφόρμα, αποκάλυψε ότι η σειρά «Το Γκαμπί της Βασίλισσας» έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ θέασης. Με ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό του Twitter, το δίκτυο είπε ότι η σειρά είναι η πιο δημοφιλής από καταβολής του.

«Αριθμός-ρεκόρ, 62 εκατομμυρίων νοικοκυριών επέλεξαν να παρακολουθήσει τη σειρά “Το Γκαμπί της Βασίλισσας” στις πρώτες 28 ημέρες, καθιστώντας την έτσι την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix ως σήμερα», γράφει η ανάρτηση στο Twitter.

Με το ίδιο tweet, το Netflix σημειώνει κάποια εντυπωσιακά στοιχεία για τη σειρά, αλλά και το βιβλίο επάνω στο οποίο βασίστηκε. Η σειρά έγινε αστραπιαία επιτυχία σε 92 χώρες, όπου μπήκε στο Top 10 των δημοφιλέστερων προγραμμάτων του Netflix.

Σε 63 χώρες, η σειρά «Το Γκαμί της Βασίλισσας» βρέθηκε στην πρώτη θέση των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων του Netflix για τουλάχιστον μια εβδομάδα από τις τελευταίες 28 ημέρες.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε πριν από 37 χρόνια. Η προβολή της στο Netflix εκτίναξε τις πωλήσεις του βιβλίου, το οποίο μπήκε στη λίστα των Best Seller της Νέας Υόρκης.

Τέλος, σύμφωνα με το Netflix, από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η σειρά στην πλατφόρμα, η αναζήτηση «πώς να παίξεις σκάκι» εκτινάχθηκε στο διαδίκτυο, με τις σχετικές αναζητήσεις να φτάνουν στο ψηλότερο σημείο των τελευταίων εννέα ετών.