fbpx

Μία στυλίστρια σου λέει αυτά που προσέχει μια γυναίκα στο ντύσιμο σου

Μία στυλίστρια σου λέει αυτά που προσέχει μια γυναίκα στο ντύσιμο σου

Το ντύσιμο σου είναι ο καθρέφτης σου. Όσο ωραίος και γυμνασμένος και να είσαι αν δεν ντύνεσαι σωστά το πιθανότερο είναι να μη γυρίσει να σε κοιτάξει καμία γυναίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το λευκό πουκάμισο σε δείχνει πιο σέξι στα μάτια των γυναίκων

 

Ποια είναι όμως τα ενδυματολογικά σημεία που προσέχει μια γυναίκα σε έναν άνδρα;

Η στιλίτρια Κατερίνα Γεωργιάδου  γράφει για το Activeman.gr και εξηγεί τα έξι ενδυματολογικά σημεία που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα:

 

  1. Ωραίο γούστο στα παπούτσια

Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες επάνω σου είναι τα παπούτσια. Για εμάς τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις μπορούν να μας πουν δεκάδες πράγματα για εσένα ακόμα και πριν σου μιλήσουμε. Το πόσο πολύ προσέχεις τα παπούτσια που φοράς συνδέεται με το πόσο νοιάζεσαι και για άλλες καταστάσεις στη ζωή σου – έτσι το βλέπουμε. Πάνω από όλα εκτιμούμε τον άντρα που γνωρίζει ποιο παπούτσι επαινεί το προσωπικό του στυλ και τον άντρα που είναι περήφανος για τις επιλογές του στα παπούτσια. Γι’ αυτό θα σε συμβούλευα να επενδύσεις χρήματα σε κομψά καλής ποιότητας παπούτσια και να προσέξεις ώστε αυτά που θα επιλέξεις να φοράς να φαίνονται πάντα σαν καινούρια.

 

 

  1. Λευκό μπλουζάκι

Μπορεί να σου φαίνεται απλό αλλά αυτός είναι ένας συνδυασμός τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να δουν σε έναν άντρα. Ένα ωραίο ταιριαστό μπλουζάκι το οποίο δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό αλλά ούτε και πολύ στενό είναι το ιδανικό. Και τα τζιν είναι ένας τομέας που αξίζει να επενδύσεις. Επέλεξε ένα τζιν καλής ποιότητας που είναι στενό αλλά δεν σε περιορίζει πολύ. Λατρεύουμε τα στενά τζιν επάνω σας. Όχι όμως τα φαρδιά τζιν και τα μπλουζάκια σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

 

  1. Πουκάμισο με κουμπιά ανασηκωμένα μανίκια και Λεπτή γραβάτα

Ένας άντρας που ξέρει πως να κάνει πιο καθημερινό ένα καλό πουκάμισο με μια γραβάτα και ανασηκωμένα μανίκια είναι απλά τέλειος. Φυσικά είναι μια υπέροχη ένδειξη όταν ένας άντρας μπορεί να δείξει την ικανότητα του στο να συνδυάζει σωστά τα χρώματα τις υφές και τα σχέδια στο καλό του πουκάμισο και στη γραβάτα. Είναι όμως ακόμη πιο ελκυστικό να βλέπεις έναν άντρα με ένα απλό λευκό πουκάμισο και μια μονόχρωμη γραβάτα να τραβάει όλα τα βλέμματα και να τον σχολιάζουν θετικά. Είναι αρκετά casual ο συνδυασμός για να μπορείς να τον φορέσεις όπου θέλεις αλλά δεν είναι και τόσο casual ώστε να φαίνεσαι ακατάστατος.

 

 

  1. Αξεσουάρ με γούστο

Είμαστε φαν των αξεσουάρ σε έναν άντρα αρκεί να του ταιριάζουν. Ένα ωραίο ρολόι είναι κατάλληλο για όλους. Δεν περιμένουμε να φοράς κάποιο Rolex αλλά ένα ρολόι με γούστο. Δες εδώ πως να επιλέξεις το κατάλληλο ρολόι για το χέρι σου. Όσο αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ αν ένας άντρας φοράει ωραία βραχιόλια με γούστο χωρίς υπερβολές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τέλος ένας άντρας που ξέρει πως να συνδυάσει τη γραβάτα και διάφορα άλλα αξεσουάρ αξίζει να τον προσέξουμε. Μείνε λιτός και ανέδειξε το προσωπικό σου ύφος και να είσαι σίγουρος ότι θα σε προσέξουμε.

 

 

  1. Ένα κοστούμι στα μέτρα σου

Ένας άνδρας με κοστούμι ραμμένο στα μέτρα του είναι κάποιος που απαιτεί προσοχή και τον οποίο προσέχουμε! Ωστόσο δεν αναφέρομαι σε ένα οποιοδήποτε παλιό κοστούμι. Οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει ένα κοστούμι. Ένας αληθινός όμως άντρας ξέρει πως να το φορέσει σωστά. Αυτό σημαίνει να το φροντίσει ώστε να είναι στην καλύτερη του εμφάνιση κάθε φορά που το βάζει. Πρέπει να έχεις τον έλεγχο του κοστουμιού. Μπορούμε να καταλάβουμε πότε ένας άντρας δε νιώθει άνετα με το κοστούμι του και σε αυτή την περίπτωση θα προσέξουμε τα λάθος ρούχα και όχι τον άντρα που τα φοράει. Να είσαι κυρίαρχος του κοστουμιού και εμείς θα παρατηρήσουμε εσένα – το κοστούμι απλά θα κολακεύει το όλο σύνολο. Κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι το πότε πρέπει να φορέσεις το κοστούμι σου. Το να φοράς ένα κοστούμι στη δουλειά είναι must. Ωστόσο δεν είναι σωστό να το φορέσεις στο πρώτο ραντεβού καθώς δείχνει πολύ επίσημο. Όταν το φοράς στο κατάλληλο περιβάλλον θα φαίνεσαι πιο κομψός δυνατός και seχy. Όταν το φοράς εκεί που δεν πρέπει θα φαίνεσαι απλά περίεργος.

 

 

  1. Σωστές συνήθειες προσωπικής περιποίησης

Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το τι ακριβώς αρέσει στις γυναίκες όσο αφορά την προσωπική σου περιποίηση. Κάποιοι λένε ότι η ατίθαση εμφάνιση και τα πυκνά γένια αλλά περιποιημένα είναι ελκυστικά ενώ άλλοι λένε ότι ένας γυμνασμένος και ξυρισμένος άντρας είναι καλύτερος. Παρόλα αυτά δεν είναι ούτε τα γένια ούτε η μυϊκή δύναμη που ελκύει μια γυναίκα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να φαίνεσαι ωραίος και ότι ενδιαφέρεσαι για την εμφάνιση σου τόσο ώστε να χτενίζεις και τα μαλλιά σου που και που. Λατρεύουμε τους άντρες που ξέρουν πως να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Είτε είσαι ξυρισμένος είτε όχι αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλοδιατηρημένος. Δε χρειάζεται να σου γίνει έμμονη ιδέα (και καλό θα ήταν να μη σου γίνει) αλλά ένας άντρας που έχει ένα κούρεμα ως σήμα κατατεθέν του κάποιος που φοράει ένα συγκεκριμένο άρωμα προσέχει τι φοράει και φροντίζει τα ρούχα του ξέρει πότε και πως να ξυριστεί δεν ξεχνάει να κάνει μπάνιο και έχει καθαρά νύχια αξίζει να του αφιερώσουμε χρόνο.