fbpx

Μαρίνος Κατσούρης: Ο Έλληνας personal και fitness model που καίει καρδιές στη Βρετανία

Μαρίνος Κατσούρης: Ο Έλληνας personal και fitness model που καίει καρδιές στη Βρετανία

Είναι 22 χρονών, personal trainer, αθλητής fitness και fitness model, ο Μαρίνος Κατσούρης από το Μπράιτον της Αγγλίας, έχει κάψει καρδίες όταν συμμετείχε στη διάσημη εκπομπή του RTL Love Island.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως ο Matthew Noszka έκανε 1εκ. περιουσία μέσω των social media!

 

Το μεσογειακό του ταπεραμέντο, λόγω της ελληνικής του καταγωγής, προκαλέσει καταιγίδα στον γυναικείο πληθυσμό όπου και αν εμφανίζεται.

 

 

Λένε ότι ο Μαρίνος είναι ρομαντικός ο ίδιος όμως το διαψεύδει: «Προσωπικά δεν έχω κάνει τίποτα ρομαντικό για μένα, είμαι συνήθως εκείνος που κάνει τα ρομαντικά πράγματα. Έκανα τη φίλη μου στη Βαρκελώνη για μια έκπληξη γενεθλίων. Της έδωσα το εισιτήριο σε μια κάρτα και πετούσαμε λίγες μέρες αργότερα».

 

 

«Έχω το σώμα που έχω και αυτό τραβάει τα βλέμματα. Η συμμετοχή μου στην εκπομπή ήταν καθοριστική για την καριέρα  μου αν και δεν βρήκα την αγάπη» λέει χαμογελώντας.

Ο Μαρίνος είναι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι η επιτυχία του έχει προέλθει από τη σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο και τη μελέτη και την έρευνα της φυσικής κατάστασης και της διατροφής.

 

 

Έχει διαγωνιστεί δύο φορές σε διαγωνισμούς bodybuilding, με την πιο πρόσφατη εκδήλωση να είναι η UKBFF South Coast όπου κατέκτησε στις τρεις πρώτες θέσεις, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις για τους βρετανικούς τελικούς.

 

Μικρός ήταν …κοκκαλιάρης

«Μικρός ήμουν κοκαλιάρικο τύπος. Η σχέση μου με το φαγητό δεν ήταν το καλύτερο και αυτό ήθελα να το αλλάξω. Θυμάμαι να διαβάζω ένα περιοδικό Men’s Fitness και να πω στον εαυτό μου ότι θέλω να μοιάζω με τον άντρα στο εξώφυλλο έτσι γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο και με κόπο κατάφερα να αποκτήσω το σώμα που έχω τώρα» λέει ο ίδιος.

 

 

Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο παίρνεις κάποια συμπληρώματα; «Ναι φυσικά, χρησιμοποιώ πρωτεΐνες ορού γάλακτος, DAA, ωμέγα 3 και κρεατίνη. Παίρνω ένα και μόνο πολυβιταμινούχο προϊόν. Συνήθως προπονούμε στο υψηλό φάσμα επαναλήψεων (που κυμαίνονται από 10-20). Στη συνέχεια, κάθε τέσσερις εβδομάδες αλλάζω τα πράγματα και επικεντρώνομαι σε περίπου 4-8 επαναλήψεις».

 

 

«Φροντίζω κάθε προπόνηση μου να είναι διαφορετική, αφού μου αρέσει να αναμιγνύω τα πράγματα».

Και από διατροφή; «Είμαι πολύ ανεκτικός σε υδατάνθρακες γι ‘αυτό τρώω υψηλότερους υδατάνθρακες. Για παράδειγμα, αν θα έπρεπε να λάβω 3000 θερμίδες, οι 375 θα ήταν υδατάνθρακες, οι 235 πρωτεΐνες και οι 60 φυτικές ίνες». Βασικά τρώω τα πάντα προέρχεται από μια ελληνική οικογένεια που η ζωή γυρνάει γύρω από το φαγητό. Τρώω τα πάντα αν και προτιμώ τα αλμυρά γλυκά».