fbpx

Μείνετε σπίτι, o Ρόμπερτ Ντε Νίρο μας… παρακολουθεί!

Μείνετε σπίτι, o Ρόμπερτ Ντε Νίρο μας… παρακολουθεί!

Μια από τις διασημότερες ατάκες της κινηματογραφικής του καριέρας χρησιμοποίησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του και να σταματήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μάς παρακολουθεί. Ο 76χρονος ηθοποιός γύρισε ένα μικρής διάρκειας βίντεο παροτρύνοντας σε αυτό τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Έλληνες celebrities μένουν σπίτι, ποστάρουν και μας ανοίγουν την ορεξη!

 

«Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, πρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού και μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί, όχι μόνο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά για να προστατέψουμε τους άλλους και όλους τους ηλικιωμένους που αγαπάμε», λέει ο Ντε Νίρο στο βίντεο. «Σας παρακαλώ», συμπληρώνει.

Ο ηθοποιός ολοκληρώνει το σύντομο βίντεο με μία φράση που έλεγε ο Τζακ Μπερνς, ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε στην ταινία «Meet the Parents» το 2000:

«Σε παρακολουθώ».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter με τους ακολούθους του, γράφοντας: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σας παρακολουθεί».

Ο Ντε Νίρο είναι μόνο μία από τις πολλές προσωπικότητες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζεται. Παρόμοιο βίντεο ανέβασε και ο συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία «Meet the Parents», Μπεν Στίλερ, ζητώντας από τους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους.