fbpx

Με τον παρά τους και τη μαγκιά τους… Μάθε πόσο πληρώνουν οι πλούσιοι όταν χωρίζουν

Με τον παρά τους και τη μαγκιά τους… Μάθε πόσο πληρώνουν οι πλούσιοι όταν χωρίζουν

Πόσα πλήρωσαν ο Μελ Γκίμπσον, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τάιγκερ Γουντς και άλλοι για να τραβήξουν δρόμους χωριστούς; Όταν οι πλούσιοι και διάσημοι πηγαίνουν στο δικαστήριο για διαζύγιο, οι υποθέσεις τους καταλήγουν το λιγότερο πολύκροτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

 

Για κάποια μάλιστα ζευγάρια, ο διακανονισμός γίνεται πρώτη είδηση παγκοσμίως, όταν τα ποσά είναι τρελά.

Όταν χωρίζουν λοιπόν οι διασημότητες, τα πράγματα εξελίσσονται κάπως έτσι…

 

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: 100 εκατ. δολάρια

 

Το βασιλικό ζευγάρι του Χόλιγουντ ήταν μαζί από το 2004. Τον Αύγουστο του 2016 η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Κι ενώ πολλές λεπτομέρειες του διακανονισμού παρέμειναν κρυφές, το ποσό που συζητήθηκε μεταξύ τους αφορούσε σε λίγο περισσότερα από 100 εκατομμύρια.

 

Μάικλ Τζόρνταν και Juanita Vanoy: 168 εκατ. δολάρια

Οι δυο τους έμειναν μαζί 17 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1985, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1989 και το 2002 εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όταν η εφημερίδα Chicago Tribune δημοσίευσε μια σειρά άρθρων με τις σκανδαλώδεις απιστίες του Τζόρνταν. Έχοντας να χωρίσουν μια περιουσία άνω των 398 εκατ. δολαρίων, ο διακανονισμός αποκρυσταλλώθηκε στα 168 εκατ. δολάρια. Τα νομικά έξοδα και μόνο ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια.

 

Μελ Γκίμπσον και Robyn Moore: 425 εκατ. δολάρια

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δεκαετία του 1970, πριν την τρομακτική καριέρα του Μελ Γκίμπσον στο Χόλιγουντ. Παντρεύτηκαν το 1980 και το 2009 εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία εκδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Το διαζύγιο ήταν ένα από τα ακριβότερα του Χόλιγουντ, με περισσότερα από 400 εκατ. δολάρια.

 

 

Τάιγκερ Γουντς και Elin Nordegren: 750 εκατ. δολάρια

Το διαζύγιο του Τάιγκερ Γουντς έγινε μπόλικες φορές πρωτοσέλιδο, έχοντας τις δικές του σκανδαλώδεις στιγμές. Η Nordegren τον κατηγορούσε για 17 εξωσυζυγικούς δεσμούς. Του στοίχισε λίγο πάνω από 750 εκατ. δολάρια.

 

Ρούπερτ Μέρντοχ και Anna Torv: 2 δισ. δολάρια

Ο κροίσος του Τύπου παντρεύτηκε τη σκοτσέζα δημοσιογράφο Anna Torv και μαζί απέκτησαν 3 παιδιά. Η κοινή τους ζωή μέτρησε 31 χρόνια. Χώρισαν το 1999 και εκείνος ξαναπαντρεύτηκε μερικές εβδομάδες αργότερα. Με περιουσία 7,8 δισ. δολαρίων τη στιγμή του χωρισμού, η Torv πέτυχε να πάρει 1,7 δισ. δολάρια, αλλά και άλλα 110 εκατ. σε μετρητό.

 

Τζεφ Μπέζος και Μακένζι Σκοτ: 38 δισ. δολάρια

Όταν χωρίζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έπειτα από 25 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο του 2019, όταν ο Μπέζος είχε περιουσία 118 δισ. δολαρίων. Το διαζύγιο τού στοίχισε τα 38 από αυτά…