fbpx

Μια γευστικότατη βραδιά με τις δημιουργίες της Στελλας Σπανού στο Τζάκι HO

Μια γευστικότατη βραδιά με τις δημιουργίες της Στελλας Σπανού στο Τζάκι HO

Η Στέλλα Σπανού είναι γνωστή σεφ και εδώ και καιρό φροντίζει τις γευστικές δημιουργίες του Τζακι ΗΟ στον Χορτιάτη. Έτσι ο Νικος Νυμφούδης και ο Άγγελος Κιρίμης οργάνωσαν μια βραδιά με δημοσιογράφους και φίλους να απολαύσουν τις δημιουργίες της διάσημης σεφ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα μαγευτικό ταξίδι με τρένο σε ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στη κορφή της Ευρώπης!

 

Η Στελλα Σπανού εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει εκδηλώσεις γεύσεων, έχει γράψει τα βιβλία μαγειρικής «έρωτας γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις», «Καβάλας γεύσεις» το οποίο κέρδισε Gourmand Best In The World Cookbook Award, «Θρακιώτικη κουζίνα», «γεύσεις από Κιλκίς», ενώ παράλληλα φωτογραφίζει η ίδια όλα τα λαχταριστά πιάτα των βιβλίων της.

 

 

Ήταν μια βραδιά που έμεινε αξέχαστη τόσο γευστικά όσο και για το πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον του Τζάκι ΗΟ που είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ελληνική κουζίνα.

 

Η Στέλλα Σπανού μαζί με τον Νικος Νυμφούδη και τον διευθυντή σύνταξης του Activeman.gr Κώστα Μπούρη

 

Ένας cozy χώρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το παραδοσιακό με το μοντέρνο, προσεγμένη διακόσμηση και ένα όμορφο τζάκι με ζεστασιά για τις κρύες μέρες του χειμώνα θα γίνει το στέκι της παρέας και των καλοφαγάδων.